جار کیک شکلاتی

ارسال شده در ۲ اسفند ۱۳۹۹

جار به ظروفی شیشه‌ای گفته می‌شود که غالبا استوانه‌ای شکل بوده و دارای درب می‌باشند. برای تهیه‌ی کیک‌های تشریفاتی و زیبا، از کیک شکلاتی گرفته تا کیک ردولوت برای مناسبت‌های مختلف می‌توان از این شیشه‌ها استفاده کرده و آن‌ها را با انواع مختلف روبان، پارچه‌های شکل‌دار و یا برچسب تزیین کرد.

همچنین امروزه از این شیشه‌ها برای تهیه‌ی انواع مختلف کیک استفاده می‌شود و در واقع، کیک مورد نظر شما به سادگی درون آن‌ها قرار گرفته و یا پخته خواهند شد.

در این صورت، شبیه به هدایای خوراکی می‌شوند و شما می‌توانید از آن‌ها برای تعطیلات و جشن‌های مختلف، استفاد کنید. کمتر کسی پیدا می‌شود که به جار کیک‌ها علاقه نشان ندهد. در واقع، خوردن کیک با قاشق حس لذت‌بخشی ایجاد می‌کند که غالبا تمامی افراد تمایل دارند آن را امتحان کنند.

علاوه بر آن، امکان اضافه کردن لایه‌های مختلف با طعم‌ها و رنگ‌های متفاوت، یک جار کیک جذاب و شگفت انگیز را ایجاد می‌کند که قطعا مورد استقبال افراد بسیاری قرار می‌گیرد.

طرز تهیه جار کیک شکلاتی:

 مواد اولیه مورد نیاز آرد: ۱ لیوان دسته‌دار فرانسوی

شکر دانه ریز: ٣/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

 پودر کاکائوی شیرین نشده: ١/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

جوش شیرین: ١/٢ قاشق چای‌خوری

 نمک: ١/٢ قاشق چای‌خوری

روغن نباتی: ١/٢ لیوان دسته‌دار فرانسوی

 باترمیلک یا شیر کره‌ای: ٣/۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

 تخم مرغ: ۱ عدد

عصاره‌ی وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

مواد لازم برای فراستینگ یا لایه‌های خامه‌ای:

 پودر قند: ۳ تا ۴ لیوان دسته‌دار فرانسوی

 کره نرم شده: ١/٢ لیوان دسته‌دار فرانسوی

 شیر: ۳ تا ۴ قاشق غذاخوری

عصاره‌ی وانیل: ۱ قاشق چای‌خوری

 فر را روشن کرده و دمای آن را روی ۱۸۰ درجه‌ی سانتی‌گراد، تنظیم کنید.

در یک کاسه بزرگ، آرد، شکر، پودر کاکائو، جوش شیرین و نمک را بریزید و با یکدیگر مخلوط کنید.

در یک ظرف دیگر، روغن نباتی، شیر کره‌ای، تخم مرغ و عصاره وانیل را بریزید و یا یکدیگر مخلوط کنید تا خوب ترکیب شوند. مواد خشک داخل کاسه را به مواد مرطوب ، اضافه کنید و آنقدر مخلوط کنید تا مایه‌ی جار کیک شکلاتی یکدست شود.

مایه کیک را در قالب بریزید. ترجیحا یک قالب بزرگ انتخاب کنید تا در نهایت، یک لایه‌ی کیک نازک ایجاد شود. کیک را به مدت ۱۰ دقیقه درون فر قرار دهید. در این مدت، دما و پخت کیک را کنترل کنید تا کیک شما خشک و یا سوخته نشود. پس از اینکه کیک را از درون فر خارج کردید، در صورتی که کیک پف زیادی داشت، کمی آن را فشار دهید تا جمع‌تر شود. اندکی صبر کنید تا کیک کاملا خنک شود.

حال نوبت آماده کرده فراستینگ یا همان خامه‌ روی کیک است؛ به این صورت که در کاسه‌ای، پودر قند و کره را به خوبی و با استفاده از همزن مخلوط کنید. به مخلوط به اندازه کافی شیر اضافه کنید تا به قوام مورد نظر برسد و عصاره وانیل را نیز به آن اضافه کنید. مجددا با استفاده از همزمن به خوبی این مخلوط را ترکیب کنید. یک کیسه قیفی شکل تهیه کرده و یا با استفاده از پلاستیک فریزری کیسه‌ای قیفی شکل آماده کنید. این کیسه را با فراستینگ پر کنید. پس از خنک شدن کیک و تهیه فراستیگ می‌توانید مراحل نهایی تهیه جارکیک شکلاتی را با مراحل ساده زیر تمام کنید:

 کیک را اندازه‌ی کف شیشه‌ی جارکیک به صورت حلقه‌ای برش بزنید. پس از اینکه حلقه‌های کیک آماده شدند، درون شیشه‌ی جار کیک یک حلقه کیک قرار داده و با استفاده از کیسه قیفی شکل، روی آن لایه‌ای از فراستینگ بریزید. این مرحله را تا بالای شیشه ادامه دهید. ترجیحا توصیه می‎شود لایه‌ی انتهایی جارکیک فراستینگ باشد و روی آن را با خرده‎های کیک، تزئین کنید. شما می‎توانید جار کیک شکلاتی خود را با استفاده از درپوش‎های شکل‌دار و یا برچسب و روبان تزئین کنید. پس از آن، جار کیک را درون یخچال قرار دهید تا آماده‌ی سرو شود. همچنین توصیه می‎شود، قبل از سرو اجازه دهید جار کیک‎ها به دمای محیط برسند.

جار کیک شکلاتی شما آماده است و می‎توانید از طعم بی نظیر آن لذت ببرید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!