چوروس
چوروس (CHURROS) یک شیرینی اسپانیایی مشابه با بامیه ی ایرانی است ولی به جای این که در شربت انداخته شود در پودر شکر و دارچین میغلتانند و با سس شکلات سرو میکنند.
مواد لازم
شکر قهوه ای : ۲ قاشق غذاخوری
نمک:نصف قاشق غذاخوری
کره : یک سوم فنجان
آرد: ۱ فنجان
تخم مرغ بزرگ :۲ عدد
عصاره وانیل:۱ قاشق چایخوری
شکر: یک چهارم فنجان
دارچین :۱ قاشق چایخوری
طرز تهیه:
ابتدا کره، شکر قهوه ای ، نمک و یک فنجان آب را در تابه ای بریزید و روی حرارت قرار دهید تا کره ذوب شده و مواد شروع به جوشیدن کند.
تابه را از روی حرارت بردارید و آرد را بیافزایید و با قاشق چوبی خوب مخلوط نمایید تا خمیری یکدست درست شود.
دو عدد تخم مرغ را در ظرفی دیگر بشکنید و هم بزنید تا باز شود، وانیل را افزوده و مخلوط نمایید. سپس به خمیر افزوده و خوب ورز دهید تا به خورد آن برود.
خمیر را داخل قیف بریزید، سینی فر را با کاغذ روغنی بپوشانید و خمیر را به شکل های دلخواه داخل سینی بریزید.
بامیه ها را برای ۱۰ الی ۱۲ دقیقه در فری که با دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد گرم شده بپزید، بعد از اینکه بامیه ها پف کردند برای چند دقیقه گریل را روشن کنید تا برشته شوند.
در این فاصله دارچین و پودر شکر را با هم مخلوط کرده و در ظرفی بریزید، بامیه ها را از فر خارج کرده و در این مخلوط بغلطانید و سرو نمایید.