کیک بلک فارست
کیک بلک فارست (Black Forest) یا «جنگل سیاه» یک کیک آلمانی تشکیل شده از چند لایه کیک شکلاتی، گیلاس و خامه فرم گرفته است.
مواد لازم:
تخم مرغ: ۲ عدد
شکر: یک و یک دوم پیمانه
روغن مایع: ۱۰۰ میلی لیتر
وانیل: ۲ قاشق چای خوری
شیر: ۱۶۰ میلی لیتر
آرد: ۱۸۰ گرم
پودر کاکائو: ۶۰ گرم
بیکینگ پودر: ۲ قاشق چای خوری
آب داغ: ۱۲۰ میلی لیتر
شربت گیلاس یا آلبالو: ۸۰ میلی لیتر
مربای گیلاس یا آلبالو: به مقدار لازم
خامه فرم گرفته: ۴ پیمانه
شکلات (رنده شده): ۲۰۰ گرم
گیلاس یا آلبالو: برای تزئین
طرز تهیه:
۱. تخم مرغها را آنقدر بزنید تا پف کنند. شکر را اضافه و مخلوط کنید. روغن مایع، وانیل و شیر را اضافه و مخلوط کنید.
۲. آرد، پودر کاکائو و بیکینگ پودر را الک کرده و به مواد اضافه و مخلوط کنید. آب داغ را اضافه و مخلوط کنید تا خمیر یکدستی حاصل شود. خمیر به دست آمده را در یک قالب گرد از قبل چرب شده بریزید و به مدت ۲۰ دقیقه در فر از قبل گرم شده با دمای ۱۸۰ درجه سانتی گراد (۳۵۰ درجه فارنهایت) قرار دهید تا بپزد. اجازه دهید کیک در قالب خنک شود و سپس آن را از قالب در آورید.
۳. با استفاده از چاقویی تیز کیک را به طور افقی به چهار قسمت مساوی برش دهید. یک برش کیک را روی سطح کار قرار دهید و مقداری شربت گیلاس یا آلبالو را با برس روی آن بمالید. مقداری مربای گیلاس یا آلبالو روی برش کیک پخش کنید. مقداری خامه فرم گرفته روی آن بمالید و لایه دیگر کیک را روی مواد قرار دهید. این مراحل را با بقیه مواد تکرار کنید.
۴. کیک را با استفاده از لیسک با خامه فرم گرفته پوشش دهید. دیوارهها و روی کیک را با شکلات رنده شده و گیلاس تزئین کنید.