با سهیلا مسقطی
به زندگی من خوش آمدید
شاید برایتان عجیب باشد، یک نفر با رشته حسابداری یک پست در مورد آشپزی گذاشته باشد. باید بگویم آشپزی یک هنر است، که هر روز ما با آن سر و کار داریم و نقش زیادی در سلامت، شادابی، اقتصاد و ارتباطات خانواده دارد.
در دنیای امروز مردم به خوردن غذاهای مختلف و متنوع اهمیت زیادی میدهند. در هر کشوری مردمدوست دارند بافرهنگ غذایی کشورهای دیگر آشنا شده و غذاهای آنها را امتحان کنند. این تنوع تنها به معنای ورود غذاهای ملل دیگر به هر کشوری نیست. بلکه تغییرات خاص و گاهی کوچک در غذاهای محلی هر کشور نیز میتواند این تنوع را برای مردم ایجاد کند. در کنار این به دلیل شاغل بودن بسیاری از مردان و زنان، تمایل به استفاده از غذاهای رستوران و فست فودها افزایشیافته است. همه این موارد ضرورت وجود آشپزهای ماهر و متبحر را اثبات میکند.
آشپزی هنر تبدیل مواد خام به انواع غذاهای خوشمزه و مطبوع است. آشپز فردی است که این هنر را بهخوبی دارا میباشد.
سهیلا مسقطی یکی از این افراد است . سهیلا متولد۱۳۶۰، و فرزند ارشد خانواده است،دارای تحصیلات لیسانس در رشته معماری و همینطور حسابداری است.
از او میپرسم که چه شد که آشپزی را شروع کردی؟
از کودکی علاقه زیادی به آشپزی داشتم، و زمانی که کلاس پنجم بودم مادرم بهم قول داده بود که بعد از آخرین امتحان نهایی آشپزی را به من یاد بدهد و من آن روز برای اولین بار بهتنهایی و با راهنمایی مادرم غذا پختم که خیلی مورد استقبال اعضای خانواده قرار گرفت.
اولین کیکی هم که پختم دقیقا روزی بود که کتابهای سال دوم راهنمایی را گرفته بودم و وقتی کتاب حرفهوفن رو ورق میزدم دستور پخت یک کیک ساده را دیدم ، همان روز کیک را پختم و خیلی هم خوب شد، اما فقط همان دفعه اول و بعدازآن با همان دستور بارها امتحان کردم ولی مثل بار اول نشد (با خنده )
آیا دوره آموزشی خاصی را گذراندهای ؟
در زمینه آشپزی هیچ کلاسی نرفتم اما از همان اول برنامههای آشپزی تلویزیون و مجلهها و بعدها اینترنت و فضای مجازی را دنبال میکردم.
کدام غذا را بیشتر میپسندی ؟ ایرانی یا فرنگی
هر دو رو دوست دارم،اما غذاهای ایرانی رو بیشتر
همیشه پیگیر این بودم که غذاهای جدید و مدرن رو یاد بگیرم و امتحان کنم ، حتی غذاهای سنتی را هم دوست دارم به شیوه مدرن ارائه بدم.
بازارکارچطوراست؟
بازار کار ازنظر آموزش به دوستداران این حرفه خیلی خوب است ، افراد زیادی از طریق آموزشهای من ، و انتقال به دیگران کسب درآمد میکنند و بسیاری دیگر از همین طریق با کافهها و رستورانها همکاری میکنند و یا برای خودشان کافه راهاندازی کردند
هیچوقت به فکر زدن رستوران یا کافه نبودی؟
بهطورجدی به آن فکر نکردهام.