کورن داگ
کورن داگ در اصل یک عصرانه آمریکایی است که امروزه در همه جای دنیا تهیه شده و علاقه مندان زیادی دارد. بعضی آن را کاملا بدون شکر تهیه می کنند و عده ای هم مقداری شکر به مواد اولیه اضافه می کنند. ولی کورن داگ اصل با اضافه کردن مقدار کمی شکر بدست می آید. کورن داگ برای سرو در جشن های تولد یکی از انتخاب های عالی، خوشمزه و زیباست و با ذائقه ما ایرانی ها سازگاری دارد.
مواد لازم:
آرد ذرت زرد :یک فنجان
آرد :یک فنجان
نمک : یک چهارم قاشق چایخوری
فلفل ، پودر سیر : در صورت تمایل
بیکینگ پودر :4 قاشق چایخوری
شیر یا آب :یک فنجان
تخم مرغ :2 عدد
هات داگ :4 عدد
شکر : در صورت تمایل مقداری
پنیر چدار :به مقدار لازم
روغن کانولا یا روغن گیاهی :برای سرخ کردن
سس قرمز و خردل :برای چاشنی
سیخ چوبی :4 عدد
طرز تهیه:
در یک کاسه آرد، آرد ذرت، بیکینگ پودر، نمک، فلفل و شکر را مخلوط کنید. سپس تخم مرغ را بزنید و با شیر ترکیب کنید و به مواد خشک اضافه کنید و خوب هم بزنید. اضافه کردن شکر، کورن داگ را شیرین نمی کند ولی خوش رنگ تر می کند.
روغن را در یک قابلمه کوچک و گود روی حرارت متوسط داغ کنید تا حرارت روغن به 175 درجه سانتیگراد برسد. سیخ های چوبی را به درون سوسیس ها فرو کنید به صورتی که فقط مقداری از آن که بتوانید در دست نگهدارید، از سوسیس بیرون باشد و سوسیس های چوبی را درون مایه کورن داگ بغلطانید.
هر بار حدود 2 یا 3 عدد از کورن داگ ها را حدود 4 دقیقه در روغن داغ قرار دهید تا رنگ طلایی روشن به خود بگیرد. سپس روی حوله کاغذی قرار دهید تا روغن اضافه آن گرفته شود.
برای تهیه کورن داگ پنیری دقیقا دستور و مراحل بالا را اجرا کنید ولی قبل از اینکه سوسیس های چوبی را در مایه کورن داگ بغلطانید، ابتدا آنها را در 200 گرم پنیر پیتزای ریز رنده شده غلطانیده و به مدت 20 دقیقه در فریزر نگهداری کنید. کورن داگ را می توانید با دیپ نوش جان کنید ..