اولویت دورکاری و مرخصی در ادارات با بانوان، معلولین و افراد دارای بیماری زمینهای است
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان:
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان با توجه به سوالات مکرر کارکنان دولتی در خصوص آخرین وضعیت حضور آنان در محل کار؛ جزییات مرخصی کارکنان دستگاه های اجرایی در قالب مصوبه ابلاغی را تشریح کرد.
نازنین شیبانی تذرجی افزود: در حدود دو ماه گذشته و با شدت گرفتن شیوع ویروس کرونا تغییراتی در ساعت کاری و همچنین حضور کارکنان در سازمانها و ادارات ایجاد شد؛ به طوری که در ابتدا ساعت حضور کارکنان کاهش یافته و ساعت کاری آنها به ساعت ۸ تا ۱۳ رسید.
وی ادامه داد: در ایام نوروز و با افزایش محدودیتهایی ترددی که ستاد ملی مدیریت کرونا کشور در نظر گرفت، در فعالیت کارکنان سازمانها نیز محدودیتهای اعمال شد که در مرحله اول با تصمیم این ستاد و به دنبال آن بخشنامه سازمان اداری و استخدامی قرار شد تا کارکنان به صورت شیفتی و یک سوم نیروی انسانی هر بخش در محل کار حضور یابند و دو سوم دیگر به صورت دورکاری فعالیت خود را ادامه دهند یا از مرخصی استفاده کنند که مرخصی آن ها نیز جزو استحقاقیهای سالانه محسوب نمیشود.
شیبانی تذرجی اضافه کرد: تازه ترین تصمیمی که ستاد ملی مدیریت کرونا کشور برای شروع فعالیتها در کسب و کارهای کم ریسک گرفته کارکنان را نیز مدنظر قرار داده است؛ به گونه ای که به صورت پلکانی حضور کارکنان در سازمانها افزایش یافت، بر این اساس از تاریخ ۲۳ فروردین ماه حضورکارمندان از یک سوم به دو سوم افزایش یافته است.
معاون توسعه مدیریت و منابع استانداری هرمزگان ضمن بیان اینکه ساعت کار کارکنان از ۷ الی ۱۴ رسیده است، افزود: همچنین مقرر شده این ساعت برای ماه رمضان نیز اعمال شود و برای اجرای فاصله گذاری اجتماعی نیز یک سوم کارکنان دستگاه ها از محیط اداری سبک سازی شود و افراد با فاصله بیشتر در محل کار خود قرار گیرند.
وی افزود: دستگاه های اجرایی موظفند ضمن برنامه ریزی برای ارائه کلیه خدمات عمومی حوزه مسولیت خود با حضور دوسوم کارکنان ، ترتیبی اتخاذ نمایند که در ارائه خدمات به مردم و ارباب رجوع، به ویژه خدمات ضروری وقفه ای ایجاد نشود.
وی با تاکید بر اجرای دقیق مفاد بخشنامه ۷۲۴۵۵۵ در تاریخ ۱۲اسفندماه ۹۸ سازمان اداری و استخدامی، ادامه داد: تمامی مدیران و مسولان دستگاه های اجرایی ترتیبی اتخاذ نمایند تا یک سوم کارکنان دستگاه وظایف خود را به صورت دورکاری انجام دهند و درصورت عدم امکان انجام وظایف، با توجه به ضرورت کاهش حضور دو سوم کارکنان در محیط اداری برای تحقق اهداف فاصله گذاری اجتماعی، نسبت به اعطای مرخصی برای بقیه کارکنان تا سقف یک سوم به صورت نوبت بندی اقدام کنند.
وی در پایان با بیان اینکه این مرخصیها جزو مرخصی استحقاقی کارکنان که ٣٠ روز در سال است حساب نمیشود و حقوق آنها هم پرداخت میشود، خاطرنشان کرد: بانوان شاغل در دستگاه ها که فرزند خردسال دارند،همچنین معلولان و کسانی که دارای بیماری زمینهای هستند در اولویت هستند و بقیه کارمندان در صورت وجود ظرفیت خالی میتوانند از این طرح استفاده کنند.