ماکارونی لقمه ای
برای درست کردن این غذای خوشمزه باید ماکارونی رو با مواد پیتزا و پنیر ترکیب کرده و در روغن سرخ کنیم.
مواد لازم:
ماکارونی شکل دار
پنیر موزارلا
مواد روی پیتزا (قارچ، زیتون، فلفل دلمه ای، و اسفناج) البته این مواد رو می تونید به دلخواهتون اضافه کنید. در ازای هر بسته ماکارونی بیشتر از یک پیمانه مواد اضافه نکنید.
سس (سس پیتزا و مارینارا عالی هستند چون طعم پیتزا به غذا میدن اما سس های دیگه مثل آلفردو، پستو یا رنچ هم مناسب هستن)
تخم مرغ (در ازای هر بسته ماکارونی ۲ عدد)
شیر (در ازای هر تخم مرغ ۱ قاشق غذاخوری)
۲ پیمانه پودر سوخاری
۱ قاشق غذاخوری ادویه پیتزا (پونه، ریحان، پودر سیر)
روغن
طرز تهیه:
قبل از شروع ظرفی را با روغن چرب کنید یا داخل آن را با کاغذ روغنی بپوشانید. ضخامت ماکارونی باید ۲ الی ۴ سانتیمتر باشد. پس اندازه ظرف برای یک بسته ماکارونی باید ۲۰ در ۲۰ باشد.
ماکارونی را بپزید و تا وقتی که داغ است تمام مواد و پنیر را به آن اضافه کنید و خوب هم بزنید.
ماکارونی را داخل ظرفی که از قبل چرب کرده اید بریزید و یک اندازه صاف کنید. روی ماکارونی یک کاغذ روغنی قرار داده و با دست فشار بدید. سپس ظرف را به مدت ۲ ساعت داخل یخچال بگذارید. اگه یک شب داخل یخچال بماند بهتر است.
تخم مرغ و شیر را داخل یک ظرف با هم مخلوط کنید و داخل ظرف دیگه ای پودر سوخاری و ادویه را هم بزنید.
وقتی ماکارونی کاملا سرد شد میتوانید با چاقو لبه ها را از ظرف جدا کنید و کاملا از ظرف دربیارید.
سپس ماکارونی را در اندازه های کوچک تری برش بزنید. اگه اندازه ها بزرگ باشن داخل آن گرم نمی شود و در روغن از هم جدا می شود.
بعد از این که ماکارونی ها را در اندازه های کوچک تر برش زدید ابتدا داخل تخم مرغ و بعد داخل پودر سوخاری بغلتانید تا کاملا روی آن را بپوشاند سپس آن را داخل ظرفی کنار بگذارید.
سپس نیم ساعت دیگر آنها را درون یخچال قرار دهید تا سرد شود.
روغن را روی شعله متوسط گاز داغ کنید و لقمه ها را درون روغن سرخ کنید تا طلایی شود. روغن باید کاملا داغ باشد . بعد از سرخ کردن لقمه ها رو روی دستمال کاغذی یا سینی سیمی قرار بدید تا روغن اضافیش کشیده شود.
بعد از این که لقمه ها رو سرخ کردید با سس میل کنید.
خیلی ها غذاهای سرخ شده رو نمیپسندن اما این غذا با سرخ شدن خوشمزه تر می شود. اگه لقمه ها از هم جدا شد به خاطر این است که خوب سرد نشدن یا این که مواد زیادی آبکی شده است. می توانید بیشتر داخل پودر سوخاری بغلتانید تا آب مواد رو به خود جذب کند و مواد به هم بچسبد. اگه لقمه ها هنگام سرخ کردن پخش شد به خاطر این است که در روغن خوب داغ نشده است. شعله را زیاد کنید تا روغن کاملا داغ شود و سعی کنید همه لقمه ها را یهویی داخل تاوه نریزید.