بانوان قشمی در رقابت غذا و هنر آشپزی «میراث مزهها» شرکت میکنند

مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از شرکت بانوان بزرگترین جزیره ایران در رقابت غذا و هنر آشپزی «میراث مزهها» به مناسبت ولادت حضرت فاطمه زهرا(س) و روز زن با هدف حمایت از فرهنگ غذایی و تقویت گردشگری غذایی نگین خلیج فارس خبر داد.
الهه ریوندی ، افزود: این رقابت ساعت ۱۵ روز پنجشنبه ۲۰ آذرماه جاری شامل بخشهای استعدادیابی آشپزی، انتخاب بهترین بانوی آشپز قشم، عرضه انواع غذاهای محلی، شیرینی، دسر و نانهای این و اهدای جوایز نفیس به برندگان برتر است.
وی اظهار کرد: جوایز نفیس نقدی از جمله ۷۰ میلیون ریال برای نفر اول، ۵۰ میلیون ریال برای نفر دوم و ۳۰ میلیون ریال برای نفر سوم در بخش استعدادیابی آشپزی عمومی پیش بینی شده و این رقابت فرصتی برای معرفی جاذبههای گردشگری غذایی بزرگترین جزیره ایران است.
مشاور مدیرعامل سازمان منطقه آزاد قشم از علاقهمندان خواست برای ثبت نام و شرکت در این رقابت با باغ بانوان شهر قشم به شماره ۰۹۳۶۳۶۳۲۰۸۰ تماس بگیرند.
ریوندی توضیح داد: رقابت غذا و هنر آشپزی «میراث مزهها» در چهار رشته آشپزی انواع غذاهای محلی قشم، شیرینی، دسر و نان محلی و با هدف ایجاد رقابتی مفرح و شاد با رعایت شعایر اسلامی به مناسبت روز زن و سالروز ولادت فرخنده حضرت فاطمه زهرا سلام الله برگزار میشود.
وی هدف از برگزاری این مسابقه را استعدادیابی آشپزی در بزرگترین جزیره ایران و افزایش شادابی و نشاط عمومی در بین بانوان دانست و بیان کرد: اجرای مراسم آیینی، کارگاههای آموزشی عمومی، پرسش و پاسخ در زمینه انواع غذاها توسط اساتید برجسته استان هرمزگان و قشم از جمله برنامههای رقابت بانوان خوشذوق قشم در رقابت «میراث مزهها» است.
دوپیازه میگو، قلیه میگو، تهانداز میگو، پلو میگو، میگو پُفکی، کتلت میگو، میگو آب پز، میگو برشته، حواری میگو (استامبلی)، مُفَلَک، قلیه ماهی، هوادازَردی، کباب ماهی، ماهی کباب خُشکه، ماهی کباب تَره، ماهی شکم پُر، ماهی برشته، ماهی هوسُباری(کباب با تمر)، کتلت ماهی، پودنی، حَواری ماهی (پلو ماهی)، کُلُمبا، مُطَبّقُ، مُراگیه، کَچُمبَر، برنج دیشُو (شیره) از جمله غذاهای سنتی جزیره قشم است.
هارد و هو (آرد و آب)، جُلاب (کاچی)، چینگال، رنگینه، مَحموسه، بُن تُو، عَسیَده، تَن مَنجَلی، خَبیسه، تَن تَنی، حلوای پندال(سیب زمینی شیرین)، رولت خرما، سمبوسه، نان تُموشی، نان ریخته، نان تخم مرغی، نان سَتَپوری، پیشو با شیر، اَرَروت(کستر پودر)، پیشو، نُن گُروس، خَمفروش، حلوا تخم مرغ، دسر مخلوط، دسر میوه و نخود باقلا نیز از انواع شیرینی، دسر و نانهای بزرگترین جزیره ایران است.