کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی
کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی نام یکی از پر طرفدارترین کیک های آسیایی است که در بین مردم اکثر نقاط دنیا نیز شناخته شده است.
مواد لازم
پنیر خامه ای ۲۵۵ گرم
کره ۴ قاشق غذاخوری
شیر یک سوم فنجان
تخم مرغ هم دما با اتاق ۶ عدد زرده و سفیده جدا
کرم تارتار یک چهارم قاشق چایخوری
پودر شکر نصف فنجان + یک هشتم فنجان
آرد یک سوم فنجان + ۱ قاشق چایخوری
نشاسته ذرت ۳ قاشق غذاخوری
طرز تهیه
پنیر خامه و کره و شیر را با هم مخلوط نموده روی حرارت بخار آب هم بزنید تا کره ذوب شود و پنیر خامه ای با مواد ترکیب شود. سپس کناری بگذارید تا خنک شوند . اگر هنوز هم تکه های پنیر در مایع مشخص بود با همزن بزنید تا یکدست شود .
زرده تخم مرغ ؛ آرد و نشاسته را اضافه کرده و مخلوط نمایید تا یکدست شود .
فر را با دمای ۱۶۵ درجه سانتیگراد روشن کنید تا گرم شود .
سفیده تخم مرغ را در یک ظرف جداگانه هم بزنید تا حجیم شود سپس کرم تارتار را اضافه کرده مخلوط نمایید . شکر را کم کم اضافه کنید و هم بزنید تا کاملا فرم بگیرد و اگر همزن را خاموش کردید و سرش را بالا آوردید سفیده ها به شکل قله ی تیز برعکس به س همزن بچسبند .
مخلوط پنیر را به سفیده ها اضافه کرده و به آرامی به شکل دورانی با هم مخلوط نمایید .
خمیر را داخل قالب کمربندی که چرب کرده اید و با کاغذ روغنی پوشانده اید ریخته و رویش را با فویل بپوشانید که موقع پخت قهوه ای نشود .
حتما قالب را از قبل کاملا با فویل عایق بندی کنید .
قالب را داخل یک تابه ی بزرگتر در فر گذاشته و تابه را تا نیمه از آب جوش پر کنید و کیک را به مدت ۱ ساعت و ۱۰ دقیقه در فر بگذارید تا بپزد . بعد ازین مدت یک قاشق لای در فر گذاشته و ۱۰ – ۱۵ دقیقه دیگر به پخت کیک ادامه دهید .
کیک پنیری را به آرامی از ظرف آب خارج کرده و صبر کنید تا دیواره های کیک جمع شده از قالب جدا شوند سپس کمربند دور قالب را باز کرده و اجازه دهید کیک کاملا خنک شود .
نکات تکمیلی در مورد کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۱ ساعت و ۱۵ دقیقه میباشد .
کیک پنیر نرم و لطیف ژاپنی را می توانید در وعده میان وعده – دسر – سرو کنید .
توجه نمایید مقدار مواد اولیه و دستور تهیه برای ۴ نفر مناسب میباشد .