فلوراید تراپی برای دانش آموزان هرمزگانی خطرناک نیست/والدین به شایعات توجه نکنند

ارسال شده در ۳ آذر ۱۴۰۳

رییس مرکز تحقیقات بیمه سلامت هرمزگان گفت: فلوراید تراپی برای دانش آموزان و کودکان خطرناک نیست

فاطمه نوروزیان در گفتگو با باشگاه خبرنگاران جوان هرمزگان گفت:شهروندان به شایعه خطرناک بودن وارنیش فلوراید تراپی که اخیرا در در هرمزگان شروع شده،توجه نکنند.

نوروزیان گفت: فلوراید تراپی کار علمی و تحقیقاتی برای سلامت و استحکام دندان است و هیچ خطری ندارد.

او گفت: بهتر است کودکان حداقل سالی یک بار فلوراید تراپی شوند.

مدیر مرکز تحقیقات بیمه سلامت هرمزگان گفت: اشخاصی که فلوراید تراپی می شوند قبل از آن دهانشان تمیز و خشک باشد و بعد از آن برای بازسازی دندان ها نیز تا دو ساعت چیزی نخورند.

نوروزیان گفت:تعهدنامه و رضایت نامه ای که برخی مدارس از خانواده های دانش آموز می گیرند یک اقدام خودجوش از سوی آموزش و پرورش است و ارتباطی به خطرناک بودن فلوراید ندارد.

معاون بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان نیز گفت: فلوراید یک ماده موثر برای تقویت مینای دندان است و به جلوگیری از پوسیدگی دندان‌ها کمک کرده و اگر پوسیدگی کوچکی در مینای دندان به وجود آمده باشد از پیشرفت پوسیدگی کوچک جلوگیری می‌ کند.

عبدالجبار ذاکری افزود: دانش‌آموزان باید قبل از وارنیش فلوراید تراپی مسواک بزنند و توصیه می‌شود حداقل ۲ ساعت بعد  چیزی نخورد و بعداز آن نیز از غذای نرم و آبکی استفاده کند.

او گفت: برای باقی ماندن  ماده وارنیش روی دندان تا ۲۴ ساعت پس از وارنیش از مسواک و نخ دندان استفاده نشود.

طرح وارنیش تراپی برای کودکان ۳ تا ۵ سال و دانش آموزان ۶ تا ۱۴ ساله در هرمزگان با هدف پیشگیری از پوسیدگی دندان ها از ابتدای آبان آغاز شده است.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!