پودینی ماهی
مواد لازم
فیله ماهی 500 گرم
گشنیز 150 گرم
شنبلیله 50 گرم
زردچوبه یک قاشق چای خوری
رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری
گوجه فرنگی 1 عدد
مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه
نمک و فلفل به مقدار لازم
ادویه یک قاشق سوپخوری
سیر ۵ حبه
پیاز ۲ عدد متوسط
فلفل ۲ عدد
روغن مایع یک دوم پیمانه
طرز تهیه
گشنیز ، شنبلیله ،سیر، پیاز و فلفل را چرخ کنید . فیله ماهی را با دو لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه آب پز کنید. سپس در آبکش بریزید. سبزی چرخ شده را در روغن تفت دهید ،تا آب آن کشیده شود. زردچوبه و ادویه را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، لیمو خشک و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. ماهی آب پز را با مایع بالا مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید. حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس ماهی را با کفگیر بکوبید تا با سبزی مخلوط شود.