دَمی مراکشی؛ پلوی خوشمزه و متفاوت
همانطور که میدانید در سفره غذای ایرانی پلوهای مخلوط جایگاه خاصی دارند. یکی از انواع پلوهای مخلوط، دمی مراکشی است که به دلیل داشتن سبزیجات غنی از ویتامین و مواد مغذی مناسب کودکان و سالمندان است. بنابراین اگر شما نیز تمایل زیادی به تهیه پلو های مخلوط دارد میتوانید تا پایان مطلب همراه ما باشید.
مواد لازم
برنج: دو پیمانه
سینه مرغ: یک عدد
پیاز درشت: یک عدد
سیر: سه حبه
فلفل دلمهای رنگی: نصف یک عدد
پیازچه: سه شاخه
رب گوجه فرنگی: دو قاشق غذا خوری
دارچین، پودر هل، پودر زیره، فلفل سیاه نمک: به مقدار لازم
روغن: به مقدار لازم
آب: دو لیوان
دستور تهیه:
به منظور تهیه دمی مراکشی ابتدا باید سینه مرغ را به شکل نواری یا مکعبی خرد کرده و داخل مقداری روغن تکههای مرغ را سرخ نمایید و بعد مرغ را کنار گذاشته و پیازهای خرد شده را وسط قابلمه ریخته و با روغن تفت داده تا نرم و سبک شوند.
حالا سیر رنده شده و رب گوجه فرنگی بیفزایید و با پیازها تفت دهید و بعد به آن نمک، فلفل سیاه، پودر هل، پودر زیره و دارچین اضافه کرده و مواد را خوب هم بزنید.
حالا بعد از اینکه عطر ادویهها بلند شد، برنجی را که از قبل شسته و خیس کردهاید را به مواد بیفزایید و اجازه دهید به همراه مواد به مدت ۱۰ دقیقه سرخ شود و هم بزنید و به آن آب را اضافه کنید.
در مرحله پایانی فلفل دلمهای و پیازچه را نیز خرد کرده و به قابلمه بیفزایید و اجازه دهید برنج بجوشد، در این مرحله درب قابلمه را بسته و بر روی حرارت متوسط تنظیم کنید تا آب برنج کشیده و برنج دم بکشد و بعد از زمان نیم ساعت نوش جان کنید.