دسر یخچالی با بیسکویت؛ ساده و خوشمزه

ارسال شده در ۱۸ فروردین ۱۴۰۳

دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور بسیار ساده است و نیاز به هیچ پخت‌وپزی ندارد. این دسر یونانی با ترکیبات دلچسبی همانند خامه شیرینی و گاناش شکلاتی به دسری خوشمزه تبدیل شده است.

مواد لازم

کره          ۱۱۵ گرم

شکر گرانول            نصف فنجان

تخم مرغ بزرگ       ۱ عدد

شکلات تلخ              ۸۵ گرم

اسپرسو    نصف فنجان

بیسکویت پتی بور     ۶۴ عدد

شکلات رنده شده      مقداری برای تزیین

طرز تهیه

برای تهیه دسر با بیسکویت پتی بور ساده، ابتدا باید کره را در کاسه کوچکی بریزید و آن را با کفگیر سیلیکونی، هم بزنید تا یکدست شود. سپس، یک‌دوم فنجان شکر را به آن اضافه کنید و دوباره با کفگیر هم بزنید تا کاملا مخلوط شود.

زرد و سفیده تخم مرغ را جدا کنید، زرده را در فنجان و سفیده را در کاسه کوچکی بریزید. سفیده را با همزن بزنید تا حالت فومی به خود بگیرد. سپس، زرده را سریع هم بزنید تا کرمی شده و آن را به سفیده اضافه کنید و باهم مخلوط کنید.

در نهایت، شکلات ذوب شده به روش بن ماری را به مخلوط کرم کره اضافه کنید و هم بزنید تا زمانی که یکدست شود. سپس، مخلوط را بچشید. باید بتوانید دانه‌های شکر را روی زبان خود احساس کنید.

چیدن لایه‌های دسر

پس از تهیه اسپرسو آن را در کاسه پهن و کم عمق بریزید و ۱ قاشق غذاخوری شکر باقی‌مانده را به آن اضافه کنید و هم بزنید. هر طرف بیسکویت‌ها را به مدت ۳ ثانیه در کاسه بریزید. سپس، بیسکویت آغشته به اسپرسو را در بشقاب سرو بچینید تا سطح بشقاب کاملا پوشیده شود.

با استفاده از کاردک کوچکی یا چاقو، یک‌چهارم کرم کره‌ای را روی بیسکویت‌ها بمالید. سپس، دوباره بیسکویت روی آن بگذارید و همین روند را تا ۳ لایه بیسکویت و کرم کره‌ای ادامه دهید.

در آخرین مرحله تهیه دسر با بیسکویت پتی بور ساده، روی کرم کره‌ای که لایه آخر است، کمی شکلات رنده شده برای تزئین بریزید.

استراحت دادن به دسر در یخچال برای سرو

در آخرین مرحله طرز تهیه دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور باید آن را در یخچال بگذارید. حدود ۳ ساعت زمان نیاز هست تا کرم و بیسکویت‌ها خودشان را بگیرند و بسته شوند. این دسر یخچالی با بیسکویت پتی بور را می‌توان تا ۳ روز در یخچال نگهداشت.

همچنین، زمانی که فراستینگ یا فرایند سفت شدن دسر در یخچال، کامل شد می‌توان آن را بسته‌بندی کرد و به مدت ۲ ماه در فریزر نگه داشت. برای سرو آن، اجازه دهید که حدود ۴ ساعت در یخچال یا ۱ ساعت در دمای اتاق باشد تا یخ آن باز شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!