سالاد لبو و گردو

ارسال شده در ۱۲ آذر ۱۴۰۱

این سالاد اروپایی است و در آن از چغندر ، گردو و گیاه منداب استفاده شده و طعمی جذاب و تازه برای ما ایرانی ها خواهد داشت پیشنهاد می کنم حتی برای یک بار هم شده این سالاد خوش طعم را تجربه کنید.

مواد لازم:

سه عدد چغندر بزرگ ، پوست کنده و مکعبی برش داده شده

دو قاشق غذا خوری روغن زیتون

نصف قاشق چای خوری نمک درشت

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک دسته منداب (یک گیاه خوراکی یک ساله است که بومی مناطق مدیترانه می باشد و از مراکش و پرتغال تا لبنان و ترکیه و ایران (روستای خورند از توابع شهرستان راور استان کرمان) پیدا می شود) به صورت خرد شده

یک سوم فنجان گردو

یک چهارم فنجان سرکه

پنیر صبحانه در صورت تمایل

ابتدا فر را در دمای ۲۲۰ درجه سانتی گراد تنظیم می کنیم .

چغندر ، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری ، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و  یک هشتم قاشق چای خوری فلفل سیاه را در یک فول با هم مخلوط می کنیم و درون فر کبابی می کنیم به مدت ۴۰ دقیقه.

سپس چغندر بو داده (لبو) ها را با منداب و گردو ها مخلوط می کنیم و سرکه ، روغن زیتون ۱ قاشق غذا خوری، یک چهارم قاشق چای خوری نمک و فلفل یک هشتم قاشق چای خوری و کمی پنیر صبحانه خورد شده را در یک ظرف مخلوط و سرو کنیم .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!