هرمزگان در حوزه صنایع دستی نیازمند برنامه عملی است

ارسال شده در ۲۱ آبان ۱۴۰۱

نماینده، ولی فقیه در هرمزگان گفت: هرمزگان برای بهره‌برداری از ظرفیت‌های صنایع دستی نیازمند برنامه عملی است.

هرمزگان در حوزه صنایع دستی نیازمند برنامه عملی استبه گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز خلیج فارس، حجت‌الاسلام والمسلمین محمد عبادی‌زاده در دیدار وزیر صنایع دستی، میراث فرهنگی و گردشگری افزود: هرمزگان در بخش زیرساخت‌های گردشگری عقب‌ماندگی دارد که برای جبران این عقب‌ماندگی نیازمند تزریق اعتبارات ویژه به استان هرمزگان هستیم.

وی با اشاره به انتخاب شهر بندرعباس به عنوان شهر خلاق در حوزه صنایع دستی توسط سازمان جهانی یونسکو، افزود: باید از این ظرفیت نهایت استفاده را در حوزه توسعه فرهنگی و خلق سرمایه برد.

حجت‌الاسلام عبادی‌زاده با ذکر این نکته که استان هرمزگان در گذشته بخش اعظمی از نیاز‌های صنایع‌دستی کشور‌های همسایه را تامین می‌کرد، گفت: صنایع دستی ریشه در تاریخ، فرهنگ و تمدن استان هرمزگان دارد و تنوع ظرفیتی در نقاط مختلف هرمزگان امکان تدوین برنامه‌های عملی مناسب را فراهم می‌کند که باید توجه ویژه‌ای به آن داشت.

نماینده، ولی فقیه در هرمزگان با اشاره به ظرفیت جزایر استان هرمزگان افزود: استان هرمزگان بیشترین تعداد جزایر در کشور را دارد که با اجرای طرح‌های نوین و مناسب گردشگری از جمله احداث تله‌کابین از بندرعباس به جزیره هرمز می‌توان اتفاقات بزرگی را در حوزه گردشگری جزایر رقم زد.

امام جمعه بندرعباس با بیان این نکته که امکان تبدیل کردن جزایر به قطب گردشگری درمانی وجود دارد، گفت: باید هماهنگی‌های لازم با وزارت بهداشت انجام شود تا برنامه‌ریزی‌های لازم برای ایجاد قطب گردشگری سلامت در برخی از جزایر انجام شود.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده، با اشاره به این که هرمزگان با دارا بودن ۶ فرودگاه ظرفیت بی‌نظیری در سطح کشور دارد، گفت: استان هرمزگان در برخی از فصول سال میزان قابل ملاحظه‌ای گردشگر را جذب می‌کند که می‌توان با تهیه هواپیما‌های کوچک گردشگری جاذبه‌های بی‌نظیری را برای خلق سرمایه و جذب گردشگر بیشتر ایجاد کرد.

وی ضمن انتقاد از عدم بهره‌برداری مطلوب از ظرفیت بی‌نظیر جزایر استان هرمزگان در حوزه گردشگری، افزود: هرمزگان با احتساب جزایر بیش از ۲ هزار و ۳۰۰ کیلومتر نوار ساحلی دارد، اما متاسفانه هنوز پلاژ مناسبی برای گردشگران در سطوح مختلف استان وجود ندارد.

وی گفت: بخشی از چالش‌های موجود در حوزه گردشگری و میراث فرهنگی استان هرمزگان به واسطه عدم وجود هماهنگی و هم افزایی بین بخشی و بین دستگاهی است؛ چراکه تحقق بخش اعظمی از برنامه‌ها نیازمند همکاری چندین دستگاه است که متاسفانه تا کنون شاهد انجام برنامه‌های ترکیبی و چند بعدی در زمینه صنایع دستی و گردشگری نبوده‌ایم.

حجت‌الاسلام والمسلمین عبادی‌زاده اظهارداشت: صنایع گردشگری و میراث فرهنگی اگر همکاری و هم افزایی خوبی با سایر وزارت‌خانه‌ها و دستگاه‌ها نداشته باشد نمی‌توان انتظار تحول در این بخش را داشت.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!