دسر شکلات زابایون

ارسال شده در ۲۲ مرداد ۱۴۰۱

مواد لازم شکلات زابایون

زرده تخم مرغ : ۴ عدد

شکر: ۴ قاشق غذاخوری

شکلات خالص : ۵۰ گرم

آب انگور: ۱۲۵ میلی لیتر

پودر کاکائو جهت سرو : مقداری

طرز تهیه شکلات زابایون

داخل کاسه بزرگی با استفاده از همزن برقی , زرده تخم مرغ ها را با شکر بزنید تا کاملا کرمرنگ شوند .شکلات را ریز رنده نمایید و به مخلوط تخم مرغ اضافه نمایید .آب انگور را به مخلوط شکلات بیافزایید و خوب هم بزنید .کاسه حاوی مخلوط شکلات را روی قابلمه ای پر از آب که به آرامی می جوشد قرار دهید .همزن را روی سرعت کم تنطیم نمایید و در حالی که مخلوط روی حرارت ملایم قرار دارد , آن رامرتب بزنید تا مخلوط سفت و غلیظ شود .مواظب باشید که مخلوط زیاد نپزد یا نبرد .

مخلوط داغ را داخل ظروف شیشه ای یا فنجان ها ی قهوه خوری بریزید و روی آن مقداری پودر کاکائوبپاشید .کرم را داغ , سرو نمایید .دسر شکلات زابایون را کمی پیش از سرو, آماده نمایید, زیرا اگر بماند به تدریج تغییر شکل می دهد ومی برد.اگر هنگام پخت, مخلوط سفت شد, بلافاصله آن را از روی حرارت برداشته و داخل کاسه ی آب سرد قراردهید تا خنک شود.سپس با شدت شروع به هم زدن دسر نمایید تا دوباره به حالت اول برگردد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!