سزار پیتزالاد
مواد لازم :
خمیر پیتزا:یک واحد
نصف سینه مرغ:آبپز، خرد کرده
مغز کاهو:یک عدد، خلالی ریز
پنیر پارمزان:۴ قاشق غذاخوری
سیر:۲ حبه رنده شد
سرکه بالزامیک:۶ قاشق غذاخوری
روغن زیتون:۴ قاشق غذاخوری
قارچ:۲ عدد ورقه ورقه شده
ریحان:چند برگ، خرد شده
نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم
طرز تهیه :
ابتدا مرغ را آبپز کرده و خرد کنید، سیر را رنده کرده و قارچ را ورقه ای برش بزنید. در آخر ریحان و کاهو را هم خرد کنید.
یک کاسه بردارید و همه مواد بالا را بریزید و مخلوط کنید. سپس سرکه بالزامیک ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.
مواد آماده شده را روی خمیر پیتزا بریزید و روی آن پنیر بپاشید و میل کنید.
دستور تهیه خمیر پیتزا:
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در یک بشقاب مخصوص پیتزا پهن کنید. مقداری روغن روی آن بمالید و برای ۲۰ دقیقه با درجه ۲۰۰ سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته و طلایی شود.
نکات
– به سلیقه خود می توانید انواع سالاد را به این روش سرو کنید.
– بنا به ذائقه یا نوع رژیم غذایی تان می توانید مواد این غذا را تغییر دهید.
-به جای روش معمول سرو، می توانید پیتزالاد را به جای برش زدن لوله کرده و مثل ساندویچ سرو کنید که برای این کار باید خمیر را کمتر برشته کنید.