سبزیجات مهمترین منبع آلودگی وشیوع بیماری وبا

ارسال شده در ۱۸ تیر ۱۴۰۱، توسط منبع :دستورالعمل وزارت بهداشت

سبزیها و میوه های خام آلوده و یا شسته شده با آب آلوده؛ یکی از مهمترین راههای انتقال بیماری وبا می باشد.لذا سبزیجات ومیوه جات خام مصرفی را به روش زیر سالمسازی نمایید:

مرحله اول: پاك‌سازی

پاك كردن سبزیجات از گل ولای و مازاد سبزی

شستشوی سبزی با آب سالم  برای تمیز شدن و رفع گل ولای از سبزی

مرحله دوم : انگل زدایی

۳ تا ۵ قطره مایع ظرفشویی به ازای یك لیتر آب درظرف مناسب و عمیق ریخته و پس از ایجاد كف آب، سبزی را بمدت ۵ دقیقه درآن  نگه می داریم و سبزی را دركف آب به مدت ۵ دقیقه غوطه ور كنید و پس از آن سبزی را ازسطح رویی برداشته و آب كشی می‌كنیم

مرحله سوم : گند زدایی

یك گرم(نصف قاشق چایخوری)پودرپركلرین۷۰ % ویا دو قاشق مرباخوری آب ژاول ۵ درصد در ۵ لیتر آب ریخته و بمدت ۵ دقیقه نگه می‌داریم و سپس آن را خارج و آب كشی می كنیم

 مرحله چهارم : شستشو وآبكشی

بعد از خارج كردن سبزی از محلول گند زدا آن را به خوبی با آب سالم شسته و آب كشی می كنیم (دراین مرحله سبزی آماده خوردن است)

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!