کباب ژاپنی

ارسال شده در ۴ تیر ۱۴۰۱

مواد لازم:

گوشت فیله یا راسته گوسفندی ۱۵۰ گرم

سیر له شده          ۴ حبه

 پیاز متوسط ساطوری شده   ۱ عدد

 روغن مایع          ۲ قاشق غذاخوری

 پودر زنجبیل        ۱ قاشق چایخوری

 شیره انگور          ۱ قاشق غذاخوری

سویا سس            ۱ قاشق غذاخوری

پودر خردل           ۱ قاشق چایخوری

روش پخت:

ابتدا چربی های اضافی گوشت را بگیرید و سپس آن ها را به صورت نوار‌های یک سانتیمتری برش بزنید.

پیاز را ساطوری خرد کنید و سیر را له کنید، سپس با روغن مایع، پودر زنجبیل، پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را به گوشت اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا تکه های گوشت کاملا به مواد آغشته شوند.

روی در آن سلفون بکشید و اجازه بدهید گوشت حدودا به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند تا مزه دار شود.

پس از نیم ساعت، گوشت ها را از سس خارج کنید و سیر و پیازهای آن را جدا کنید.

گوشت ها را به سیخ بکشید زغال را روشن کنید و پس از آن گوشت ها را بپزید دقت کنید آتش زغال یکنواخت باشد و سیخ ها را دائم بچرخانید و باد بزنید. دقت کنید گوشت ها نسوزند و کاملا پخته شوند.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!