کباب ژاپنی
مواد لازم:
گوشت فیله یا راسته گوسفندی ۱۵۰ گرم
سیر له شده ۴ حبه
پیاز متوسط ساطوری شده ۱ عدد
روغن مایع ۲ قاشق غذاخوری
پودر زنجبیل ۱ قاشق چایخوری
شیره انگور ۱ قاشق غذاخوری
سویا سس ۱ قاشق غذاخوری
پودر خردل ۱ قاشق چایخوری
روش پخت:
ابتدا چربی های اضافی گوشت را بگیرید و سپس آن ها را به صورت نوارهای یک سانتیمتری برش بزنید.
پیاز را ساطوری خرد کنید و سیر را له کنید، سپس با روغن مایع، پودر زنجبیل، پودر خردل، سویا سس و شیره انگور را به گوشت اضافه کنید و کاملا مخلوط کنید تا تکه های گوشت کاملا به مواد آغشته شوند.
روی در آن سلفون بکشید و اجازه بدهید گوشت حدودا به مدت نیم ساعت در دمای محیط استراحت کند تا مزه دار شود.
پس از نیم ساعت، گوشت ها را از سس خارج کنید و سیر و پیازهای آن را جدا کنید.
گوشت ها را به سیخ بکشید زغال را روشن کنید و پس از آن گوشت ها را بپزید دقت کنید آتش زغال یکنواخت باشد و سیخ ها را دائم بچرخانید و باد بزنید. دقت کنید گوشت ها نسوزند و کاملا پخته شوند.