رول ژامبون سوخاری با پنیر

ارسال شده در ۱۷ اردیبهشت ۱۴۰۱

رول ژامبون سوخاری یکی از انواع پیش غذا و یا فینگر فود های بسیار لذیذ و هوس انگیزی است که بسیار ساده و راحت می توانید آن را با مواد اولیه بسیار ساده ای تهیه کنید و به وسیله آن به میز مهمانی ها و مراسم های خود جلوه و زیبایی ببخشید. برخی این رول بسیار خوشمزه را با خمیر یوفکا و برخی دیگر نیز آن را با انواع خمیر های دیگر و برخی هم آن را با نان تست تهیه می کنند. شما می توانید رول ژامبون سوخاری را با انواع پنیر ها و ژامبون های مورد علاقه دیگر خود نیز تهیه و سرو کنید. امروز در آوای دریا طرز تهیه رول ژامبون سوخاری خوشمزه و مجلسی با نان تست و پنیر را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

نان تست ۱۴ عدد

ژامبون مرغ ۷ عدد

پنیر ورقه ای ۷ عدد

آرد سفید ۲ پیمانه

تخم مرغ ۴ عدد

پودر سوخاری ۲ پیمانه

سس مایونز ۴ قاشق غذا خوری

روغن مایع به مقدار لازم

آب به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: آماده سازی نان تست ها

ابتدا دور تمامی نان تست ها را با چاقو ببرید و سپس روی لبه تمامی آن ها را با مقداری آب به وسیله برس آشپزی رومال کنید تا روی لبه نان ها مقداری خیس و چسبنده شود و بعد ۲ عدد از نان ها را برداشته و سپس آن ها را از گوشه و لبه نان ها به یکدیگر بچسبانید و کمی با انگشت ۲ گوشه نان ها را فشار دهید تا نان تست ها از گوشه به یکدیگر بچسبند و فیکس شوند و سپس آن ها را با وردنه روی سطح کار مقداری پهن و نازک کنید و مجدد گوشه های اضافی نان ها را با چاقو ببرید و دور بریزید و به همین شکل تمامی نان تست ها را به صورت ۲ به ۲ به یکدیگر بچسبانید و سپس آن ها را نازک و آماده کنید.

مرحله دوم: پر کردن داخل نان ها

روی نان تست هایی که آماده کرده اید را با مقداری سس مایونز به وسیله برس آشپزی رومال کنید و بعد یکی یکی ژامبون ها را به اندازه نان ها برش دهید و دور آن ها را مقداری با چاقو ببرید. دقت داشته باشید که ژامبون ها را وقتی روی نان تست ها قرار می دهید باید ۳/۱ نان ها را خالی بگذارید تا موقع رول کردن آن ها ژامبون ها از نان تست بیرون نزنند. بعد از قرار دادن ژامبون ها پنیر های ورقه ای را نیز روی ژامبون ها قرار داده و سپس نان ها را رول کرده و خوب آن ها را با دست فشرده کنید و بعد رول های آماده شده را به صورت دانه ای روی سلفون قرار دهید و سلفون را محکم دور تمامی آن ها بکشید آن ها را داخل سلفون کاملاً فیکس کنید و به همین شکل تمامی نان ها را پر و آماده کنید و آن ها را به مدت ۱ ساعت داخل فریزر قرار دهید تا شکل آن ها حفظ شود.

مرحله سوم: سوخاری کردن رول ژامبون و پنیر

رول هایی که داخل سلفون فیکس کرده بودید را از فریزر خارج کنید و سپس تخم مرغ ها را داخل ظرفی بشکنید و آن ها را با یکدیگر هم بزنید و مخلوط کنید تا تخم مرغ ها کاملاً از حالت لختگی خود خارج شوند و بعد رول ژامبون ها را ابتدا داخل آرد سفید بغلتانید و سپس آن ها را داخل تخم مرغ ها قرار دهید و آن ها را به تخم مرغ ها آغشته و در آخر نیز آن ها را با پودر پانکو بپوشانید و تمامی رول ژامبون ها را به این شکل سوخاری و آماده کنید و کنار بگذارید. ماهیتابه ای را برداشته و داخل آن مقداری روغن مایع بریزد و آن را روی حرارت ملایم گاز قرار دهید تا روغن گرم و آماده شود و سپس رول های سوخاری شده را داخل روغن قرار دهید و اجازه دهید تا دور تا دور تمامی رول ژامبون ها به آرامی سوخاری و آماده شوند و بعد از سرخ شدن آن ها را از ماهیتابه خارج کنید و بعد از آن که کمی خنک شدند آن ها را برش دهید و پس از آن هم رول ژامبون سوخاری شما آماده سرو است میل کنید و از خوردن آن ها لذت ببرید.

 نوش جان

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!