پیتزا کالزونه
مواد لازم
آرد :۵/۲ پیمانه
شیر :یک پیمانه
زرده تخم مرغ :یک عدد
پنیر پیتزا:۲۰۰ گرم
کالباس :۲۰۰ گرم
قارچ سرخ شده :یک پیمانه
خمیرمایه :یک قاشق چایخوری
گوجه فرنگی :۵ عدد
پیاز :یک عدد
سیر :دو حبه
پودر نعنا :به مقدار دلخواه
آویشن :به مقدار دلخواه
نمک :۲/۱ قاشق چایخوری
روغن :سه قاشق غذاخوری
طرز تهیه
آردها را درون کاسه ای ریخته وسط آن را گود نموده خمیرمایه ، شیر ولرم و نمک را اضافه میکنیم و خوب مالش میدهیم تا خمیر شود ، سپس روی آن را پوشانده و به مدت یک الی دو ساعت در جای گرم استراحت میدهیم . گوجه فرنگی ها را پوست گرفته و بعد به همراه پیاز حلقه میکنیم ، سپس کالباس و سیر را نیز خرد میکنیم .
رب گوجه فرنگی ، آرد سوخاری ، نمک و فلفل را با هم مخلوط میکنیم .
خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و نیمی از آن را در کف سینی چرب شده پهن میکنیم و مخلوط آرد و رب را روی خمیر میمالیم .
روی خمیر را ابتدا با حلقه های برش داده شده گوجه فرنگی پر میکنیم و سپس روی آن کمی نمک ، فلفل ، آویشن و پودر نعنا میپاشیم و بعد سیر ، قارچ ، کالباس ، پیاز و پنیر را می ریزیم .
قسمت دیگر خمیر را به صورت دایره باز نموده روی مواد قرار میدهیم و اطراف دوخمیر را برش زده ، مرتب میکنیم و دور تا دور خمیر را با چنگال دوخت میزنیم .
سپس روی کالزونه را با مخلوط زرده و کمی شیر تزئین میکنیم و به مدت ۱۵ الی ۲۰ دقیقه در جای گرم قرار میدهیم و بعد آن را درون فر از قبل گرم شده با دمای ۱۶۰ الی ۱۸۰ درجه سانتی گراد قرار میدهیم .