جوجه چینی پف دار

ارسال شده در ۱۶ بهمن ۱۴۰۰

جوجه چینی یکی از انواع غذا های بسیار خوشمزه و بین المللی است که در بین تمام سنین طرفدار داشته و از محبوبیت برخوردار است و در اکثر مجالس و مهمانی ها از آن به عنوان پیش غذا و یا فینگر فود استفاده می شود ولی شما می توانید آن را به عنوان غذای اصلی نیز سرو کنید و از خوردن آن لذت ببرید. همان طور که از نام این غذا نیز پیداست جوجه چینی متعلق به کشور چین بوده و امروز به دلیل طعم خاص و بافت به خصوصی که داراست در سراسر دنیا طرفدار پیدا کرده و یکی از تفاوت های جوجه چینی با مرغ سوخاری، استفاده از خمیر شل و آبکی آن برای بافت دور مرغ به جای پودر پانکو و سوخاری است که باعث می شود بافت پفکی تر، نرم تری و متفاوت تری نسبت به مرغ سوخاری داشته باشد. امروز در آوای دریا طرز تهیه جوجه چینی پف دار ساده با ماست و دلستر به روش آسان را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

سینه مرغ بدون استخوان ۴۰۰ گرم

سفیده تخم مرغ ۲ عدد

زرده تخم مرغ ۲ عدد

آرد سفید به مقدار لازم

بیکینگ پودر ۱ قاشق غذا خوری سر خالی

دلستر تلخ ۲ لیوان

شیر یک چهارم /لیوان

کره ۲۰ گرم

ماست چکیده ۲ قاشق غذا خوری

سس مایونز ۲ قاشق غذا خوری

سس خردل ۱ قاشق غذا خوری

پیازچه به مقدار لازم

خیارشور ۳ عدد بزرگ

پیاز ۱ عدد بزرگ

سیر ۳ حبه

لیموترش ۱ عدد

پودر سیر، پودر پاپریکا به مقدار لازم

نمک و فلفل سیاه به مقدار لازم

روغن به مقدار لازم

طرز تهیه

مرحله اول: مرینت کردن کردن مرغ

ابتدا سینه مرغ را به خوبی با آب سرد بشویید و بعد آن ها را به شکل نواری شده و به اندازه ای که نه خیلی نازک و نه خیلی کلفت باشد برش دهید و آن ها را درون ظرفی بریزید و سپس پیاز و سیر را شسته و پوست بگیرید و سیر ها را نیز به شکل ساطوری شده و ریز و پیاز را هم به شکل خلالی شده و ریز خرد کنید و به ظرف مرغ ها اضافه کنید و بعد آب لیموترش را گرفته و به همراه مقداری نمک و فلفل سیاه و پودر سیر و پاپریکا به مرغ ها اضافه کنید و تمام مواد را خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا همه جای مرغ ها به خوبی مزه دار شوند و در آخر هم روی ظرف را با سلفون بپوشانید و مرغ ها را برای مدت ۲ ساعت درون یخچال استراحت دهید تا به خوبی مزه دار شوند.

مرحله دوم: درست کردن خمیر جوجه چینی

دو عدد سفیده تخم مرغ را درون ظرفی بریزید و با همزن برقی آنقدر هم بزنید تا سفیده تخم مرغ به حالت سفید و سفت شود به شکلی که اگر ظرف را برگردانید سفیده تخم مرغ ها از ظرف خارج نشود سپس به آن ها ۴ قاشق سر پر آرد سفید را به همراه زرده تخم مرغ ها و بیکینگ پودر نیز اضافه کنید و مجدد با همزن شروع به هم زدن آن ها با سفیده تخم مرغ کنید تا حالتی تقریباً خمیری پیدا کند و سپس کم کم و آرام آرام طی چند مرحله شیر را هم به مواد اضافه کنید و مجدد خوب با همزن آن ها را نیز مخلوط کنید تا بافتی یکدست پیدا کند و سپس دلستر تلخ را نیز به آرامی و طی چندین مرحله به مواد اضافه کنید و به آرامی با لیسک مواد و دلستر تلخ را نیز ترکیب کنید. دقت داشته باشید که غلظت مواد باید به حدی باشد که هنگام ترکیب شدن با مرغ ها تقریباً یک سوم آن ها بریزد و خیلی هم سفت نباشد. توجه داشته باشید اگر احساس کردید غلظت مواد خیلی شل و آبکی تر از حالت معمول بود می توانید تا ۲ قاشق دیگر آرد سفید را نیز به مواد خود اضافه کنید و دوباره هم بزنید تا مایه جوجه چینی به غلظت کافی خود برسد. در آخر هم کره را به شکل بن ماری شده آب کنید و به مایه اضافه کنید و با لیسک هم بزنید تا مواد به خوبی با یکدیگر ترکیب شوند و مایه جوجه چینی شما آماده شود.

مرحله سوم: سرخ کردن جوجه ها

قابلمه ای را برداشته و درون آن مقدار تقریباً زیادی روغن بریزید به طوری که به شکل حوضچه روغن درست شود و بعد آن را روی شعله گاز قرار دهید تا به خوبی گرم و داغ شود سپس بشقابی را برداشته و درون آن مقداری آرد سفید بریزید و مرغ های مزه دار شده را نیز از یخچال خارج کنید و سپس مرغ ها را ابتدا به آرد سفید آغشته کنید و بعد مقداری آن ها را تکان دهید تا آرد اضافی آن ها بریزد و سپس آن ها را درون خمیری که آماده کرده بودید قرار دهید و اجازه دهید تا خمیر از جوجه ها شره کند و در آخر هم آن ها را دانه دانه داخل حوضچه روغن داغ قرار دهید تا به خوبی با حرارت ملایم پخته و طلایی شوند. دقت داشته باشید اگر حرارت خیلی زیاد باشد درون مواد و جوجه ها نپخته و روی آن ها می سوزد بنابراین بعد از داغ شدن روغن شعله را ملایم کنید.

مرحله چهارم: تهیه سس تارتار

خیار شور ها را به شکل ریز رنده کنید و آب آن ها را بگیرید و کنار بگذارید سپس پیازچه ها را نیز پس از شستن و پاک کردن به شکل ریز و یکدست خرد کنید و بعد ظرفی را برداشته و درون آن ماست و سس مایونز و خردل بریزید و سپس به آن ها خیار شور رنده شده را به همراه پیازچه های خرد شده اضافه کنید و خوب با یکدیگر مخلوط کنید تا سس تارتار شما آماده شود.

مرحله پنجم: سرو جوجه چینی

در آخر که همه جوجه چینی ها پخته و به خوبی طلایی شدند آن ها را ابتدا درون آبکشی قرار دهید تا کمی روغن اضافی آن ها گرفته شود بعد آن ها را درون ظرف مناسبی که برای سرو آن ها در نظر دارید بچینید و سس تارتار را در کنار آن ها قرار دهید و بعد از آن هم جوجه چینی های شما آماده سرو هستند میل کنید و لذت ببرید. نوش جان

نکات لازم برای تهیه جوجه چینی به روش آسان

می توانید از فیله مرغ به جای سینه مرغ که دارای بافت نرم تر و لطیف تری است استفاده کنید.

می توانید از مایونز صفر درصد نیز برای تهیه سس تارتار به دلیل داشتن درصد چربی کمتر استفاده کنید.

در صورت تمایل برای عطر و طعم بهتر سس تارتار خود می توانید از مقداری جعفری ساطوری شده در آن استفاده کنید که طعم بهتری به آن می دهد.

به دلیل آن که به جوجه چینی ها بعداً آرد اضافه می شود بهتر است مقدار نمک را از حالت عادی کمی بیشتر کنید تا بی نمک نشوند ولی نه آنقدر که جوجه چینی هایتان شور بشوند.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!