کوفته مرغ و پنیر

ارسال شده در ۱۸ دی ۱۴۰۰

مواد لازم

گوشت مرغ چرخ کرده ۴۵۰ گرم

تخم مرغ ۱ عدد

آرد سوخاری یک دوم پیمانه

پنیر پارمزان رنده شده یک دوم پیمانه

روغن زیتون ۲ قاشق غذاخوری

پودر سیر یک دوم قاشق چایخوری

پودر پیاز یک دوم قاشق چایخوری

نمک یک دوم قاشق چایخوری

فلفل سیاه به میزان لازم

ادویه دلخواه به میزان لازم

طرز تهیه

فر را روشن کنید. آن را روی درجه حرارت ۴۰۰ فارنهایت یا حدود ۲۰۰ درجه سانتی گراد تنظیم کنید تا گرم شود. یک کاسه به ابعاد متوسط بردارید. تمام مواد اولیه یعنی مرغ چرخ شده، تخم مرغ، آرد سوخاری، روغن زیتون، نمک، فلفل، پنیر پارمزان، پودر پیاز و پودر سیر را در کاسه بریزید.

دست هایتان را بشویید و انگشترها را از دست دربیاورید. حالا تمام مواد را با هم خوب مخلوط کرده و ورز دهید.

روی سینی فر یک ورقه آلومینیومی تمیز پهن کنید. به کمک یک قاشق کمی از مواد کوفته مرغ و پنیر بردارید و با دست گلوله کنید. این کار را برای تمام مواد تکرار کنید. کوفته ها را با فاصله و به طور منظم در سینی فر بچینید.

کوفته ها را در فر بگذارید. حدودا ۲۵ تا ۳۰ دقیقه صبر کنید تا کوفته مرغ در دمای ۴۰۰ فارنهایت یا ۲۰۰ سانتی گراد پخته شود. هر وقت کوفته ها قهوه ای مایل به طلایی رنگ شدند، آماده هستند.

حالا کوفته ها را از فر خارج کنید. آن ها را با انواع سس دلخواه مثل سس مارینارا، پاستا و انواع سبزیجات کبابی میتوانید میل کنید.

نوش جان.

نکات کلیدی تهیه کوفته مرغ و پنیر

–– در صورت تمایل میتوانید به جای پودر سیر و پودر پیاز، از پیاز و سیر تازه استفاده کنید. فقط لازم است آن را به خوبی خرد و ریز کنید تا موقع سرو کوفته زیر دندان احساس نشوند.

– با این دستور میتوانید کوفته بوقلمون پنیری هم تهیه کنید. فقط کافی است گوشت بوقلمون چرخ شود.

– اگر به آرد سوخاری دسترسی ندارید، از خرده نان باگت استفاده کنید.

– برای طعم دهی بیشتر به این غذا میتوانید از جعفری خرد شده تازه، سس مایونز، آب لیموی تازه، پونه کوهی، برگ ریحان و … استفاده کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!