دسر سوپانگل

ارسال شده در ۱۱ دی ۱۴۰۰

مواد لازم:

 شیر         ۱ لیتر

 تخم مرغ ۱ عدد

 آرد          ۱ لیوان

 شکر        ۱ لیوان

 پودر کاکائو              ۲ قاشق غذاخوری

 شکلات تلخ              ۱۰۰ گرم

 کره مارگارین          ۱۰۰ گرم

 آب سرد  ۱ لیوان

طرز تهیه :

ابتدا شیر، تخم مرغ، آرد، شکر و پودر کاکائو را در یک قابلمه بریزید و هم بزنید و روی گاز بگذارید. مدام هم بزنید و مواظب باشید ته نگیرد تا دسر قوام پیدا کند و بپزد. پس از اینکه قوام و غلظت پیدا کرد از روی گاز بردارید و شکلات تلخ  و کره را به دسر داغ اضافه کنید و هم بزنید تا آب شوند. در این بین گه گاهی هم بزنید و صبر کنید دسر ولرم شود.

یک لیوان آب را هم در فریزر قرار بدهید که کاملا مثل یخ تگری باشد. در آخر آب سرد را به دسر اضافه کنید و با همزن برقی ۵ دقیقه هم بزنید. بعد در کاسه یا جام های پذیرایی تقسیم کنید و  روی آنها پسته یا هر چه در دسترس دارید بپاشید و روی آنها را سلفون بکشید و در یخچال استراحت دهید .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!