رولت کلم سفيد هندی غذای بسيار خوشمزه و متفاوت

ارسال شده در ۴ دی ۱۴۰۰

رولت کلم یک غذای سالم است که با استفاده از گوشت, برگ کلم , سس گوجه در فر یا روی گاز و یا در آرام پز پخته می شود. در این شماره قصد داریم به شما طرز تهیه ی این رولت بسیار خوش مزه را آموزش دهیم.

مواد لازم :

برای تهیه ی ۱۲ عدد رولت

یک عدد کلم سبز متوسط

۲  قاشق غذاخوری شکر قهوه ای

۲ قاشق غذاخوری آب لیمو

۲ قاشق چایخوری سس ووستر شایر

۵۰۰ گرم گوشت گاو

یک دوم فنجان سس گوجه فرنگی

۱  عدد پیاز کوچک، خرد شده

یک دوم فنجان برنج نپخته

۱ قاشق غذاخوری جعفری خرد شده

یک دوم  قاشق چای خوری نمک

یک چهارم قاشق چای خوری فلفل سیاه

یک چهارم قاشق چای خوری پاپریکا

مرحله اول :

یک عدد کلم بزرگ را در آب بجوشانید. نیمی از قابلمه را از آب پر کنید و روی حرارت بگذارید تا به جوش برسد.

در قابلمه باید به حدی آب ریخته باشید که کلم کاملا در آن قرار بگیرد. بیش از حد قابلمه را از آب پر نکنید.

نیازی نیست درون آب, روغن یا نمک بریزید.

کلم را برش دهید. به وسیله ی چاقو برگ های کلم را جدا کنید. سعی کنید از قسمت پایینی کلم برش دهید. هنگامی که کلم پخته باشد راحت تر می توانید آن را برش دهید.

کلم را بپزید تا نرم شود. کلم را درون آب جوش بگذارید و به مدت ۲ دقیقه صبر کنید تا کاملا پخته شود. هنگام پختن کلم سعی کنید طوری آن را درون قابلمه بگذارید که انتهای آن روی آب باشد.

۱۲برگ مناسب کلم را جدا کنید. هنگامی که کلم به قدر کافی سرد شد, با دست برگ های کلم را جدا کنید.

قسمت ضخیم برگ کلم را جدا کنید تا هنگام پیچیدن رولت به مشکل نخورید.

سس گوجه فرنگی را آماده کنید. در یک کاسه ی متوسط سس گوجه فرنگی, شکر قهوه ای, آب لیمو و سس ووستر شایر را با هم مخلوط کنید و آن را کنار بگذارید.

مراحل آماده کردن مواد درون دلمه :

گوشت گاو, سس گوجه فرنگی , پیاز خرد شده, برنج نپخته, جعفری, نمک, فلفل و پاپریکا را در کاسه ی بزرگی با هم مخلوط کنید.

می توانید مواد را با دست مخلوط کنید. قبل از این کار دستان خود را با آب گرم و صابون بشوئید.

اگر دوست نداشتید می توانید از یک قاشق چوبی استفاده کنید اما این کار کمی سخت تر است.

موادی که آماده کردید را روی برگ کلم بگذارید. مواد باید وسط برگ کلم قرار بگیرند.

اطراف برگ کلم را به داخل بپیچید. سپس قسمت انتهای برگ را به داخل بکشید و برگ کلم را رول کنید. سعی کنید رولت ها را محکم بپیچید تا باز نشوند.

اگر رولت ها باز شدند می توانید مجددا آنها را بپیچید و با خلال دندان آنها را محکم کنید.

مرحله بعد : پخت رولت کلم در فر

از قبل فر را در دمای ۳۵۰ درجه فارنهایت (۱۸۰ درجه سانتیگراد) گرم کنید.

ظرف مخصوص فر را خارج کنید.

یک دوم فنجان سس گوجه فرنگی که آماده کرده اید را داخل ظرف بریزید. با استفاده از قاشق سس را در انتهای ظرف پهن کنید. این سس کمک می کند که رولت به ظرف نچسبد.

رولت های کلم را روی سس بچینید. سعی کنید رولت ها را کنار هم بچینید تا هنگام پخت باز نشوند. بهتر است رولت ها را روی هم نچینید, در غیر این صورت به خوبی پخته نمی شوند.

باقی مانده ی سس گوجه را روی رولت ها بریزید.

به مدت ۶۰ الی ۹۰ دقیقه رولت ها را بپزید. بعد از ۶۰ دقیقه به رولت ها سر بزنید. اگر به خوبی نپخته بود ۳۰ دقیقه ی دیگر رولت ها را بپزید.

سعی کنید تا زمانی که رولت ها گرم هستند آنها را میل کنید. مقدار استاندارد مصرف این غذا برای هر فرد ۲ رولت می باشد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!