آش ماست لاری
آش ماست لاری
مواد لازم
۳۰۰ گرم گوشت گوسفندی
۱ عدد پیاز
۱ پیمانه برنج یا خرده برنج ایرانی
۲ پیمانه نخود پخته
ماست به مقدار لازم
نمک و فلفل سیاه
مِل (نوعی سبزی خوشبوی محلی)
طرز تهیه:
در ابتدا گوشت رو به همراه آب و نخود و پیاز خرد شده ون مک وفلفل وزردچوبه می پزیم سپس از
صافی رد کرده و نخود ها رو جدا می کنیم .
در مرحله بعد گوشت را از استخوان جدا کرده و ریش ریش می کنیم .
برنج را می پزیم و اجازه می دهیم که آب آن کاملا بخار شود . سپس گوشت را به آن اضافه میکنیم و با گوشت کوب میکوبیم تا یکدست شود. نخود، نمک، فلفل سیاه و مل را اضافه کرده و اجازه می دهیم سرد شود.
در آخرماست رو اضافه میکنیم .
معمولا این آش با تزیین شامی قلقلی سرو می شود.