سیب زمینی تنوری پنیری
مواد لازم :
خامه ترش ۴/۱ فنجان
پودر سیر۲/۱ قاشق چای خوری
پنیر پارمسان (رنده شده)۲ قاشق غذاخوری
نمک۲/۱ قاشق چای خوری
روغن ۲ قاشق غذاخوری
فلفل سیاه۲/۱ قاشق چای خوری
سیب زمینی (کوچک)۹۰۰ گرم
فلفل قرمز۴/۱ قاشق چای خوری
طرز تهیه:
فر را روشن کرده، با حرارت ۲۱۰ درجه سانتیگراد (۴۰۰ درجه فارنهایت) گرم کنید.
ظرف پیرکس مخصوص فر را با ۱ قاشق چای خوری روغن (یا کمی بیشتر) چرب کنید.
پنیر پارمسان، نمک، پودر سیر، فلفل قرمز و فلفل سیاه را با هم در یک کاسه مخلوط کنید.
سیب زمینی ها را پوست گرفته و از وسط نصف کنید. قسمت برش خورده را با دستمال تمیز خشک کنید تا رطوبتی نداشته باشد. سپس با ۱ قاشق غذاخوری روغن در یک کاسه بزرگ مخلوط کنید تا سیب زمینی ها کاملا پوشیده از روغن شوند.
مخلوط پنیر را به سیب زمینی ها اضافه کنید و هم بزنید تا سیب زمینی پوشیده شود. سپس سیب زمینی ها را از قسمت برش خورده در ظرف پیرکس بچینید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه در فر بپزید. بعد از فر بیرون آورده و سیب زمینی ها را زیر و رو کنید و ۱۵ تا ۲۰ دقیقه دیگر در فر بگذارید.
در صورت تمایل با خامه ترش سرو کنید.