پکاره
پکاره پکوره یا پاکوره یک پیش غذای هندی و خوشمزه است که میان حوزه خلیج فارس هم جایگاه خوبی دارد به نظرم امتحان کنید عاشقش می شوید.
مواد لازم:
آرد نخود خام نصف پیمانه
آرد سفید نصف پیمانه
آب نصف پیمانه
تخم گشنیز پودر شده ۱ قاشق چایخوری
نمک و ادویه به مقدار لازم
فلفل سبز تند به مقدار لازم
خمیر مایع ۱ قاشق غذاخوری
سبزی تازه (گشنیز،تره،شوید،ترپیاز) یک مشت
پیازکوچک ۱ عدد
طرز تهیه:
سبزی ها و پیازها را ریز ریز خرد کنید. اندازه ی یک مشت سبزی برای این مقدار کافی است. نصف استکان آب را با خمیر مایع و آرد نخود و آرد سفید را به وسیله قاشق هم بزنید و بعد سبزی تازه خرد شده را اضافه کنید اگر غذاهای تند دوست دارید به آن فلفل سبز تند بزنید. اگر دوست ندارید فلفل سیاه بزنید . نمک و ادویه فراموش نشود.
مایعی که بدست می آید باید غلظت آن کمی از ماست بیشتر باشد که وقتی با قاشق می ریزید راحت از قاشق سرازیر شود. آرد و آب را کنار دستتان بگذارید اگر غلیظ تر بود آب اضافه کنید اگر شل بود آرد نخود اضافه کنید.
به مدت یک ساعت و نیم در جای گرم بگذارید تا خوب پف کند. سپس در روغن فراوان سرخ کنید.
اگر روغن زیاد باشد خوب پف می کند و اگر روغن کم باشد شبیه کتلت و کوکو می شود.
نکته: اگر در هنگام سرخ کردن از هم می پاشید به آن یک قاشق آرد سفید اضافه کنید.