رولت مرغ

ارسال شده در ۲۱ فروردین ۱۴۰۰

مواد لازم :

سینه مرغ چرخ شده: ۵۰۰ گرم

پیاز: ۱ عدد متوسط

سیر: ۲ تا ۳ حبه

تخم‌مرغ: یک عدد

آرد سوخاری: ۲ قاشق غذاخوری

نمک، فلفل و زردچوبه: به میزان لازم

زعفران: به میزان لازم

مواد لازم برای بین رولت:

جعفری ساطوری شده: به میزان دلخواه

هویج پخته و نگینی شده: به میزان دلخواه

فلفل دلمه‌ای رنگی نگینی شده: به میزان دلخواه

طرز تهیه رولت مرغ:

ابتدا پیاز و سیر را رنده کرده و کمی از آب پیاز را بگیرید و بگذارید تا کمی استراحت کند.

تخم‌مرغ، نمک، فلفل، زردچوبه، زعفران و آرد سوخاری را مخلوط کنید و خوب ورز دهید تا حالت چسبندگی پیدا کند. به دلخواه می‌توانید از سبزی‌های معطر نیز استفاده کنید.

سپس روی صفحه کار یک پلاستیک فریزر باز شده پهن کنید و روی آن را کاملا آرد سوخاری بپاشید. گوشت را روی آن قرار دهید و به شکل مستطیل و به ضخامت نیم تا یک سانتی متر پهن کنید. هر بار دستتان را در آب یا روغن بزنید که گوشت به دستتان نچسبد. سپس آن را با وردنه پهن کنید، رولت را صاف و یکنواخت کنید.

بعد روی آن را کاملا از مواد دلخواه پر کنید و رولت را به کمک پلاستیک زیری رول کنید. بعد از رول کردن، رولت را با چند بار غلتانیدن روی سطح کار یکدست و منظم کنید و روی آن را کامل آرد سوخاری بزنید.

سپس تمام قسمت رولت را در روغن و با حرارت بسیار ملایم سرخ کنید. پس از سرخ شدن آن را داخل سس بگذارید و حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه اجازه دهید با سس بپزد و طعم‌دار شود.

سس رولت مرغ:

یک عدد پیاز را نگینی خرد کرده و داخل روغن تفت دهید تا کمی سبک شود. مقداری فلفل دلمه‌ای و هویج خرد شده اضافه کنید. سپس یکی دو قاشق رب، اضافه کرده و هم بزنید تا بوی خامی رب از بین برود و رنگ آن کاملا روی مواد بنشیند. نمک، فلفل و بقیه ادویه‌ها را بزنید و یکی دو لیوان آب روی آن بریزید. می‌توانید بعد از جوش آمدن رولت را داخل آن بگذارید و اجازه دهید که رولت روی حرارت با سس جا بیفتد و سس غلیظ شود.

سس آماده و غلیظ شده را پوره کنید تا یکدست شود و سپس در کنار غذا و به صورت جدا سرو کنید.

می‌توانید به جای استفاده از سینه مرغ از قسمت ران هم استفاده کرده تا رول لطیف‌تر شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!