رول دارچینی

ارسال شده در ۸ آذر ۱۳۹۹

مواد لازم:

خمیر مایه:یک قاشق غذاخوری

شکر:یک چهارم پیمانه

آب یا شیر:یک لیوان

روغن مایع یا کره:۳۰ گرم

تخم مرغ:یک عدد

نمک:یک قاشق مرباخوری

آرد به حدی که خمیر به دست نچسبد :(حدود ۴۰۰ گرم)

مواد میانی:

شکر:یک دوم پیمانه

دارچین:یک قاشق غذاخوری

پودر کاکائو :یک قاشق غذاخوری

گردو :۵۰ گرم خیلی ریز خرد شده

جوز هندی رنده شده :یک چهارم قاشق مرباخوری

مواد لازم برای رومال:

زردهٔ تخم مرغ:یک عدد

روغن مایع :یک قاشق مرباخوری

طرز تهیه:

ابتدا یک لیوان آب و یا شیر را کمی حرارت دهید تا ولرم شود سپس دو قاشق غذاخوری خمیر مایه و ۱ قاشق مرباخوری شکر افزوده و مخلوط کنید

سپس آن را کنار بگذارید تا عمل بیاید. در این میان دو عدد تخم مرغ را در ظرف دیگری بشکنید حالا باقی مانده شکر را افزوده و نمک و روغن را هم بریزید و مخلوط نمایید،

در ادامه خمیر مایه را هم بریزید و بعد از هم زدن آرد را در چند مرحله به مواد افزوده و مخلوط کنید تا خمیری نرم درست شود.

رور یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را روی آ قرار دهید اگر خمیرتان چسبناک است کمی آرد روی آن بپاشید و خوب ورز دهید تا خمیر نرم شده و به دست نچسبد.

کاسه ای را چرب کرده و خمیر را داخل آن قرار دهید و سپس آن را برگردانید تا طرف دیگر خمیر هم چرب شود .

حالا روی آن یک پارچه تمیز پهن کنید و برای حدود یک ساعت تا یک ساعت و نیم ئر محیطی گرم بگذارید تا حجمش دوبرابر شود.

در این فاصله مواد میانی را آماده نمایید، برای این کار گردو را ریز خرد کرده و جوز هندی را رنده کنید در ادامه پودر کاکائو، شکر و پودر دارچین را افزوده و مواد را کنار بگذارید.

بعد از اینکه حجم خمیر دوبرابر شد آن را از داخل ظرف بیرون آورده و روی یک سطح صاف کمی آرد بپاشید و خمیر را با کمک وردنه به شکل مستطیلی با ضخامت حدودا 3 الی 4 میل باز پهن کنید.

حالا در یک ظرف مقداری آب بریزید و یک غلمو را در آب فرو کرده و روی خمیر بکشید تا مرطوب شود و مواد میانی به آن بچسبد

حالا مخلوط گردو را روی خمیر بریزید و با کمک دست همه جای خمیر پراکنده نمایید در همین حین مواد را کمی فشار دهید تا به خمیر بچسبد

سپس خمیر را به شکل منظم رول کرده و لبه ها را کمی مرطوب کرده و به خمیر بچسبانید تا رول محکم شود.

رولت را با یک چاقوی تیز به اندازه های یکسان برش زده و داخل سینی فری که با کاغذ پوشانده اید بچینید طوری که قسمتهای برش خورده رو به بالا باشد.

روی رولت ها را بپوشانید و برای نیم ساعت دیگر به آن ها استراحت دهید، در این میان زرده یک عدد تخم مرغ را با یک قاشق مرباخوری روغن مایع مخلوط کرده و بعد از اینکه رولت ها استراحت کردند روی آن ها بمالید.

سینی را داخل فر قرار داده و رولت های دارچینی را برای ۲۰ دقیقه با دمای ۱۸۰ درجه بپزید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!