تاکو میگو با سس گشنیز
تاکو نوعی غذای محلی مکزیکی است که با نان تورتیلا (ذرت) تهیه می شود و محتویات درونی آن از مرغ گرفته تا گوشت و میگو متفاوت است.
مواد لازم:
۹۰۰ گرم میگوی پوست کنده و بدون دم
۱ قاشق چایخوری پودر پاپریکا
۱ قاشق چایخوری پودر سیر
نصف قاشق چایخوری پودر آویشن
۱ قاشق چایخوری زیره سبز
نصف قاشق چایخوری پرک فلفل قرمز
نصف قاشق چایخوری نمک
۲۴ عدد سیخ چوبی
۴ قاشق غذاخوری روغن زیتون
برای سس گشنیز:
یک پیمانه خامه ترش
۳ قاشق غذاخوری گشنیز خرد شده
یک قاشق چایخوری پوست رنده شده لیموترش
یک چهارم قاشق چایخوری نمک
۲ قاشق غذاخوری آب لیموترش
برای تاکو:
۱٫۵ پیمانه کلم سبز یا سفید
۱٫۵ پیمانه کلم قرمز
یک قاشق غذاخوری فلفل هالوپینو ریز شده
۲۴ عدد نان ترتیلا
برای تاپینگ:
برش های لیموترش
گشنیز
طرز تهیه:
در یک کاسه بزرگ، میگوها را با پاپریکا، پودر سیر، آویشن، زیره سبز، فلفل قرمز و نمک مزه دار کنید. آنها را به خوبی هم بزنید تا همه ادویه ها به خورد میگوها بروند.
در هر سیخ چوبی ۴ عدد میگو قرار دهید.
کباب پز یا منقل را روشن کنید. پیش از قرار دادن سیخ میگوها، روی آنها مقدار زیادی روغن زیتون بمالید.
هر طرف از میگوها را به مدت ۳ دقیقه کباب کنید و سپس کنار بگذارید.
در یک کاسه متوسط، همه مواد سس گشنیز را با یکدیگر مخلوط کرده و خوب هم بزنید تا یکدست شوند.
در یک کاسه بزرگ، کلم سبز، قرمز و فلفل هالوپینوی خرد شده را با یکدیگر مخلوط کنید. نیمی از سس گشنیز را روی مخلوط کلم ها بریزید و بقیه آن را برای داخل تاکو نگه دارید.
برای تهیه تاکو، ابتدا از مخلوط کلم ها درون نان ترتیلا بریزید، سپس میگوها را قرار دهید و در آخر سس گشنیز را اضافه کنید.
روی تاکوها گشنیز خرد شده بریزید و سرو کنید.