مصرف روزانه بیش از ۸ لیوان آب توصیه نمی‌شود

مصرف بالای مایعات مانع ابتلا به کرونا نخواهد شد

ارسال شده در ۱۲ مهر ۱۳۹۹، توسط تسنیم

مصرف مایعات کافی نقش به سزایی در سلامت عمومی بدن به ویژه در ایام کرونا دارد که توصیه می‌شود افراد سالم و همچنین آنان که به بیماری کووید١٩ مبتلا ‌شده‌اند، آب و مایعات کافى مصرف کنند اما مصرف بیش از ۸ لیوان آب توصیه نمی‌شود.

مصرف مایعات کافی نقش به سزایی در سلامت عمومی بدن به ویژه در ایام کرونا دارد که توصیه می‌شود افراد سالم و همچنین آنان که به بیماری کووید١٩ مبتلا ‌شده‌اند، آب و مایعات کافى مصرف کنند.

در این رابطه کارشناس تغذیه و رژیم درمانى قشم گفت: نوشیدن آب آشامیدنی سالم و سایر مایعات مانند شیر و دوغ به عنوان بهترین نوشیدنی در این ایام توصیه می‌شود، چرا که نوشیدن مایعات به اندازه کافی و فراوان کمک به دفع سموم و حفظ ایمنی مناسب بدن می‌کند.

مریم روح الامینى ادامه داد: مصرف مقدار مناسب آب نیز باعث می‌شود ترشحات درون مجاری هوایی رقیق‌تر شده و راحت‌تر تخلیه شود بنابراین مصرف ۶ تا ۸ لیوان آب و همچنین سایر مایعات نظیر آبمیوه طبیعى، چاى کمرنگ و آب گوشت و مرغ، به صورت روزانه توصیه می‌شود.

نوشیدن آب مانع ورود ویروس کرونا به بدن نمی‌شود

در طول شیوع کرونا، برخى افراد در فضاى مجازى مدعى شده‌اند که نوشیدن آب هر ۱۵ دقیقه، باعث می‌شود ویروس موجود در گلو و معده از بدن خارج شود چرا که اسید معده ویروس را از بین می‌برد.

در این رابطه پزشک عمومى بخش کووید١٩ بیمارستان شهیدمحمدى بندرعباس در گفتگو با تسنیم، گفت: نوشیدن بیش از حد آب برای جلوگیری از ابتلا به کرونا بدون پشتوانه علمی است و متخصصان این مطلب را رد کرده‌اند.

وى ادامه داد: اگر فرد سالم، قطرات تنفسی یک فرد آلوده را که از طریق صحبت کردن یا عطسه و سرفه پخش می‌کند، تنفس کند، ویروس از طریق مجاری هوایی عبور می‌کند و این موضوع ارتباطی به مصرف آب ندارد.

این پزشک عمومى خاطرنشان کرد: وجود آب بسیار در بدن، هیچ ارتباطی با کاهش ریسک ابتلا به کرونا نداشته و در زمان شیوع کرونا نیز مصرف روزانه 8 لیوان آب کافی است و مصرف بیشتر توصیه نمی‌شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!