تولید محصول سالم توسط زنان روستایی

با هدف اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی و عشایری صورت می گیرد؛

ارسال شده در ۲۹ شهریور ۱۳۹۹

نشست تخصصی راهکارهای اجرایی آموزش و ترویج تغذیه سالم و ایجاد باغچه های خانگی در جامعه زنان روستایی و عشایری در شرایط بیماری کووید ۱۹ با حضور معاون فنی معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان در مرکز بهداشت استان برگزار شد.

سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی دانشگاه علوم پزشکی هرمزگان با اشاره به شیوع بیماری کرونا بر اهمیت تولید محصول سالم توسط زنان روستایی در جهت دستیابی به هدف بهبود تغذیه و امنیت غذایی و ترویج کشاورزی پایدار با هدف اصلاح الگوی غذایی خانوارهای روستایی و عشایری با ایجاد باغچه های خانگی تاکید کرد.

رویا اتحاد گفت: برای تسهیل در امر آموزش با هدف اطلاع رسانی موضوعات در راستای بهبود تغذیه در جامعه زنان روستایی و عشایری گروههایی بصورت مجازی تشکیل شود.

وی فعالسازی پرورش ماهی در منازل روستایی به منظور افزایش امنیت غذایی را از دیگر برنامه ها ی مربوط به این طرح عنوان کرد.

سرپرست گروه بهبود تغذیه جامعه معاونت بهداشتی اعلام کرد: این طرح در ۱۲ شهرستان استان هرمزگان اجرا می شود.

کارشناس مسئول روستایی سازمان جهاد کشاورزی گزارشی از اقدامات صورت گرفته در سال گذشته ارائه داد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!