تاکوی میگو
میگو به مقدار لازم
سیخ چوبی به مقدار لازم
روغنزیتون سه قاشق سوپخوری
ادویه تاکو یک قاشق سوپخوری
(مواد لازم برای ادویه تاکو (مکزیکی) :
پودر فلفل قرمز تند (چیلی) 1 قاشق غذاخوری
پودر سیر یکدوم قاشق چایخوری
پودر پیاز یکچهارم قاشق چایخوری
فلفل قرمز یکچهارم قاشق چایخوری
آویشن خشک یکدوم قاشق چایخوری
پاپریکا یکدوم قاشق چایخوری
پودر زیره یکدوم قاشق چایخوری
نمک1 قاشق چایخوری
فلفل سیاه ساییده 1 قاشق چایخوری
تمامی موادهای لازم را باهم مخلوطکنید و آن را درون شیشههای دربسته نگهداری کنید.)
طرز تهیه:
ابتدا میگو را پاک کردن و بعد از شستن در آبکش قرار داده تا آب اضافی آن خارج شود ، سپس در ظرفی مناسب ریخته و روی آن سه قاشق سوپخوری روغنزیتون و یک قاشق سوپخوری ادویه تاکو بریزید ، هم بزنید تا ادویه و روغن به تمام قسمتهای میگو برسد و سپس به مدت یک الی دو ساعت در یخچال قرار دهید.
نکته :
سیخهای چوبی را به مدت نیم ساعت در آب بگذارید تا به هنگام گریل نسوزد
میگوها را به سیخ کشیده و در ماهیتابه گریل یا معمولی که از قبل داغ شده قرار دهید (هر طرف را به مدت دو الی سه دقیقه بگذارید تا کبابی و پخته شود.)
این میگوها را میتوان با دیپ گواکانولی نوش جان کرد
در شماره قبل در مورد دیپ ها صحبت کردیم . گواکامولی دیپی است که از آووکادو درست میشود و در اصل متعلق به کشور مکزیک است. شاید بتوان گفت تنها چیزی که برای تهیه این دیپ نیاز دارید آووکادو و کمی نمک است. البته شما میتوانید کمی آبلیمو به آن اضافه کنید. ترفند درست کردن یک گواکامولی عالی استفاده از آووکادوی خوب و رسیده است. آووکادویی که نرسیده باشد طعم خوبی نخواهد داشت.
برای درست کردن این دیپ یک عدد آووكادوي رسيده و پوره شده ، يك عدد پياز بنفش خيلي ريز خردشده ، يك عدد گوجهفرنگی تقریباً سفت كه دانههایش جداشده و ريز خردشده ، يك عدد فلفل سبز تند ریز خردشده ، چهار پنج شاخه گشنيز تازه خردشده ، آب يك عدد ليمو ، دو قاشق روغنزیتون ، كمي هم نمك و فلفل همه را مخلوطکنید .
نوش جان