زولبیا و بامیه

ارسال شده در ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹

از پرمصرف ترین و پرطرفدارترین شیرینی های سفره ماه مبارک رمضان زولبیا بامیه است که اگر در منزل به صورت تازه تهیه و مصرف شوند مطمئنا سالم تر و به صرفه تر خواهد بود.

مواد لازم

مواد لازم شربت:

۲ پیمانه آب

۱ پیمانه شکر

۲/۱ پیمانه گلاب

۲ قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

مواد لازم بامیه:

۱ پیمانه آب سرد

۱ پیمانه آرد شیرینی

۲ عدد تخم مرغ

۵۰ گرم کره

۱ قاشق غذاخوری شکر

مواد لازم زولبیا:

وانیل کمی

۲/۱ پیمانه ماست

۲/۱ پیمانه نشاسته

۲ قاشق غذاخوری آرد

۱  قاشق چایخوری روغن مایع

۱قاشق غذاخوری گلاب

۱قاشق غذاخوری زعفران دم کرده

۲/۱ قاشق چایخوری بکینگ پودر

طرز تهیه شربت:

ابتدا شربت بامیه و زولبیا را آماده میکنیم، شکر و آب را روی حرارت قرار داده تا به جوش آید و شکر حل شود.

گلاب و زعفران را افزوده و پانزده دقیقه روی حرارت میگذارین تا غلیظ شود بعد حرارت را خاموش میگذاریم شربت خنک شود

طرز تهیه بامیه:

کره و آب سرد را با هم روی حرارت میگذاریم تا کره آب شده و کره و آب به جوش بیاید.

شکر را به آرد الک شده اضافه میکنیم.

آرد و شکر را یکجا به آب و کره اضافه میکنیم و سریع هم میزنیم

مایه را هم میزنم تا خمیر وسط قابلمه جمع شود.

 خمیر را در محیط آشپزخانه گذاشته تا از دما بیافتد.

تخم مرغ ها و وانیل را به خمیر اضافه میکنیم و با هم زن میزنیم.

 یک قاشق از شربت زولبیا و بامیه را به مخلوط اضافه میکنیم تا خمیر نرم و لطیفی بدست آید.

خمیر را داخل قیف با ماسوره شکوفه بزرگ میریزیم. درون ظرف گودی روغن ریخته وقتی گرم شد، بامیه ها را به اندازه دلخواه با قیچی میبریم توی روغن می اندازیم.

 بامیه ها را در حدی که دوست دارید سرخ کنید.

بامیه داغ را در شربت رو به سردی میریزیم. نوش جان

طرز تهیه زولبیا:

 ماست و نشاسته را باهم مخلوط میکنیم، تا نشاسته نرم شود.  گلاب و آرد و روغن و زعفران را به نشاسته و ماست اضافه میکنیم.

مواد را با همزن به مدت ۷ دقیقه میزنیم دراین فاصله بکینگ پودر را هم می افزاییم.  در ظرف را گذاشته و سه تا چهار ساعت در جای گرم میگذاریم.

مایه زولبیا را در قیف ریخته نوک آنرا برش داده و در روغن داغ میریزیم. زولبیای داغ را در شربت رو به سردی گذاشته و سه دقیقه میگذاریم.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!