به زندگی من خوش آمدید
ریحانه فودبلاگر بندرعباسی/ از غذا خوردن لذت می برم
تصور کنید در یک آخر هفته یا تعطیلات چندروزه به سر میبریم و حس و حال آشپزی نیست، به نظر شما برای انتخاب یک فست فود و رستوران خوب باید به چه کسی اعتماد کرد؟ عدهای سادهترین راه را انتخاب میکنند و با اقوام و دوستان خوشخوراک خود مشورت میکنند. اگر حوصله داشته باشند احتمالاً به سایتهای معرفی رستوران سر میزنند و کامنت ها را چک میکنند یا در گوگل مپ نظر کاربران را میخوانند. اما شاید سادهترین راه سرچ اینستاگرام و انبوهی از پیج های تیستر باشد که با عکس های خوش آب و رنگ چشمنوازی میکنند!
در بین فود بلاگر ها و تیستر های غذا تعداد بسیاری از آنها صرفاً جنبه تبلیغاتی دارند و به دلیل درآمدزایی قصد ندارند با نقد غذا کسبوکار خود را با مشکل مواجه کنند، پس میتوان گفت چیزی جز پستهای پرزرقوبرق با تعریف و تمجیدهای مندرآوردی نصیبمان نمیشود، پس چه باید کرد؟ در اینجا قصد داریم یک فود بلاگر بندرعباسی معرفی کنیم که با نقد منصفانه هم به دنبال کنندههای خود و هم به کیفیتهای غذاهای رستوران بهطور تخصصی کمک میکند
ریحانه شعبانپور 27 ساله متولد بندرعباس و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندس فناوری اطلاعات و کارمند یک اداره دولتی است. میگوید که یکی از اهدافش زدن آموزشگاه آشپزی و یک رستوران مطابق با سبک خودش است
از او پرسیدم که چه شد که تیستر غذا و یا به بیان امروزیها فود بلاگر شدی؟
از روزی که صفحه اینستاگرامم ( حدود 4 یا 5 سال پیش ) را ساختم فقط از غذاها و عکس های آشپزیام و لحظات خوشمزهای که داشتم عکس میگذاشتم و لذت میبردم . کمکم دیدم که محبوبیتم زیاد شده و مخاطبهایم از من سؤالات زیادی دارند . مثلاً کجا کبابهای بهتری دارد ؟ برای تولد کدام مکان مناسب بر است ؟ کجا برویم که موسیقی زنده داشته باشد و…
این شد که کمکم مکانهایی که میرفتم را معرفی کرده و در مورد خوب یا بد بودنش مطابق با ذائقه خودم نظرم را اعلام میکردم
رستورانها را چطور انتخاب میکنی ؟
بهصورت رندوم رستورانها را انتخاب میکنم و اگر رستوران خوبی و با غذای خوب پیدا کنم به مردم معرفی میکنم و البته اگر تجربههای بدی هم داشته باشم بازم به مردم معرفی میکنم
از غذا خوردن لذت میبری
با خنده – بله صدردصد
خودت آشپزی میکنی و دستپختت چطور است
آشپزی میکنم – ازنظر خود دستپخت خوبی دارم اما اطرافیانم و کسانی که دستپخت من را خوردهاند باید جواب این سؤال را بدهند
عجیبترین غذایی که دیدی
لاکپشت و ملخ و اصلاً امتحان نکردم
تابهحال شده رستورانی با تبلیغاتت معروف شده باشد و از تو تشکر کند
بله – بیشتر افرادی که با آنها همکاری کردم راضی بودند و همکاری با آنها را ادامه دادم
بههرحال این کار در کشورهای دیگر یک نوع کسبوکار بهحساب میآید ، با هزینه خودت به رستوران میروی و یا تبلیغات را قبول میکنی
اکثراً بدون دعوت و با میل خودم به رستوران و فست فود های مختلف میروم و گزارش تهیه میکنم ، مخاطبهایم دنبال نظراتم هستند مخصوصاً اگر نقدهایم منفی باشد
اکثر صاحبان رستوران و مشاغل بعد از معرفی و تبلیغاتشان راضی هستند و میگویند فکر نمیکردیم که این کار اینقدر تأثیرگذار باشد و میگویند فالورهای باوفایی داری و اکثراً هم تبلیغاتشان را تکرار میکنند مسلماً بازده خوبی برایشان داشته که میخواهند دوباره هزینه کنند و تبلیغاتشان را تکرار کنند
فضای مجازی چه تأثیری درروند کارت دارد
اینستاگرام برای من خیلی خوب بوده چون دوستان جدید زیادی پیدا کردم و همینطور همکلاسیهای قدیمی خودم را پیدا کردم و یک جورایی به اینستاگرام مدیون هستم
و از این کار خاطرهای هم داری
خاطرات خوب زیاد هستند ولی دیدن دنبال کنندههایم در خیابان و رضایت آنها واقعاً برایم لذتبخش است
حرف آخر
با تشکر از شما و همکارانتان در هفتهنامه آوای دریا