به زندگی من خوش آمدید

ریحانه فودبلاگر بندرعباسی/ از غذا خوردن لذت می برم

ارسال شده در ۳ خرداد ۱۳۹۸، توسط زهره کرمی

تصور کنید در یک آخر هفته یا تعطیلات چندروزه به سر می‌بریم و حس و حال آشپزی نیست، به نظر شما برای انتخاب یک فست فود و رستوران خوب باید به چه کسی اعتماد کرد؟ عده‌ای ساده‌ترین راه را انتخاب می‌کنند و با اقوام و دوستان خوش‌خوراک خود مشورت می‌کنند. اگر حوصله داشته باشند احتمالاً به سایت‌های معرفی رستوران سر می‌زنند و کامنت ها را چک می‌کنند یا در گوگل مپ نظر کاربران را می‌خوانند. اما شاید ساده‌ترین راه سرچ اینستاگرام و انبوهی از پیج های تیستر باشد که با عکس های خوش آب و رنگ چشم‌نوازی می‌کنند!

در بین فود بلاگر ها و تیستر های غذا تعداد بسیاری از آن‌ها صرفاً جنبه تبلیغاتی دارند و به دلیل درآمدزایی قصد ندارند با نقد غذا کسب‌وکار خود را با مشکل مواجه کنند، پس می‌توان گفت چیزی جز پست‌های پرزرق‌وبرق با تعریف و تمجیدهای من‌درآوردی نصیبمان نمی‌شود، پس چه باید کرد؟ در اینجا قصد داریم یک فود بلاگر بندرعباسی معرفی کنیم که با نقد منصفانه هم به  دنبال کننده‌های خود و هم به کیفیت‌های غذاهای رستوران به‌طور تخصصی کمک می‌کند  

ریحانه شعبانپور 27 ساله متولد بندرعباس و دارای مدرک کارشناسی ارشد مهندس فناوری اطلاعات و کارمند یک اداره دولتی است. می‌گوید که یکی از اهدافش زدن آموزشگاه آشپزی و یک رستوران مطابق با سبک خودش است

از او پرسیدم که چه شد که تیستر غذا و یا به بیان امروزی‌ها فود بلاگر شدی؟

از روزی که صفحه اینستاگرامم ( حدود 4 یا 5 سال پیش ) را ساختم فقط از غذاها و عکس های آشپزی‌ام و لحظات خوشمزه‌ای که داشتم عکس می‌گذاشتم و لذت می‌بردم . کم‌کم دیدم که محبوبیتم زیاد شده و مخاطب‌هایم از من سؤالات زیادی دارند . مثلاً کجا کباب‌های بهتری دارد ؟ برای تولد کدام مکان مناسب بر است ؟ کجا برویم که موسیقی زنده داشته باشد  و…

این شد که کم‌کم مکان‌هایی که می‌رفتم را معرفی کرده و در مورد خوب یا بد بودنش مطابق با ذائقه خودم نظرم را اعلام می‌کردم

رستوران‌ها را چطور انتخاب می‌کنی ؟

به‌صورت رندوم رستوران‌ها را انتخاب می‌کنم و اگر رستوران خوبی و با غذای خوب پیدا کنم به مردم معرفی می‌کنم و البته اگر تجربه‌های بدی هم داشته باشم بازم به مردم معرفی می‌کنم

از غذا خوردن لذت می‌بری

با خنده – بله صدردصد

خودت آشپزی می‌کنی و دست‌پختت چطور است

آشپزی می‌کنم – ازنظر خود دست‌پخت خوبی دارم اما اطرافیانم و کسانی که دست‌پخت من را خورده‌اند باید جواب این سؤال را بدهند

عجیب‌ترین غذایی که دیدی

لاک‌پشت و ملخ و اصلاً امتحان نکردم

تابه‌حال شده رستورانی با تبلیغاتت معروف شده باشد و از تو تشکر کند

بله – بیشتر افرادی که با آن‌ها همکاری کردم راضی بودند و همکاری با آن‌ها را ادامه دادم

به‌هرحال این کار در کشورهای دیگر یک نوع کسب‌وکار به‌حساب می‌آید  ، با هزینه خودت به رستوران می‌روی و یا تبلیغات را قبول می‌کنی

اکثراً بدون دعوت و با میل خودم به رستوران و فست فود های مختلف می‌روم و گزارش تهیه می‌کنم ، مخاطب‌هایم دنبال نظراتم هستند مخصوصاً اگر نقدهایم منفی باشد

اکثر صاحبان رستوران و مشاغل بعد از معرفی و تبلیغاتشان راضی هستند و می‌گویند فکر نمی‌کردیم که این کار این‌قدر تأثیرگذار باشد و می‌گویند فالورهای  باوفایی داری و اکثراً هم تبلیغاتشان را تکرار می‌کنند مسلماً بازده خوبی برایشان داشته که می‌خواهند دوباره هزینه کنند و تبلیغاتشان را تکرار کنند

فضای مجازی چه تأثیری درروند کارت دارد

اینستاگرام برای من خیلی خوب بوده چون دوستان جدید زیادی پیدا کردم و همین‌طور همکلاسی‌های قدیمی خودم را پیدا کردم و یک جورایی به اینستاگرام مدیون هستم

و از این کار خاطره‌ای هم داری

خاطرات خوب زیاد هستند ولی دیدن دنبال کننده‌هایم در خیابان و رضایت آن‌ها واقعاً برایم لذت‌بخش است

حرف آخر

با تشکر از شما و همکارانتان در هفته‌نامه آوای دریا

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!