گوبولی گوشت

ارسال شده در ۱۰ اسفند ۱۳۹۸، توسط منا پوردریایی نژاد

گبولی یا گوبولی، یک غذای محلی جنوبی مخصوص هرمزگان و بالاخص بندرلنگه است . این غذا در کنار بسیار خوبش سرشار از خاصیت است و یک وعده کامل و مطلوب برای ناهار محسوب میشود در ادامه با طرز تهیه این غذای محلی پرطرفدار آشنا خواهید شد.

مواد لازم

برنج ۵ پیمانه

 نخود آب پز یک پیمانه

پیاز متوسط  ۲ عدد خرد شده

سیب زمینی نگینی خرد شده ۲ عدد متوسط

گوشت ۱۰۰ گرم

 کره ۵۰ گرم

ادویه  یک قاشق مرباخوری

 نمک و فلفل به مقدار لازم

زردچوبه ۱ قاشق چای خوری

پودر هل یک دوم قاشق مرباخوری

پودر دارچین یک دوم قاشق مرباخوری

 فلفل سیاه نیم کوب یک قاشق چایخوری

 روغن به مقدار لازم

 پودر لیمو خشک یک قاشق چای خوری

 کشمش یک دوم پیمانه

پودر میخک یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه

 ابتدا گوشت را با زردچوبه نمک و فلفل به مدت یک ساعت روی حرارت ملایم بپزید. سپس آب آن را از صافی عبور داده  و در دیگ دیگری که جهت طبخ برنج تهیه کرده اید ، بریزید و روی حرارت به جوش بیاورد. برنج را اضافه کنید . زمانی که برنج هم سطح آب شد، کره را به آن اضافه کرده و بگذارید برنج را دم بیاورید .

در مرحله بعد پیاز را در روغن تفت دهید تا طلایی شود به آن زردچوبه و پودر لیمو خشک اضافه کنید. سپس سیب زمینی  و کشمش رابه صورت جداگانه در روغن سرخ کنید و به پیاز سرخ شده اضافه کرده و با نخود مخلوط کنید. سپس به مخلوط بالا پودر هل، پودر فلفل، پودر دارچین و میخک نیز اضافه کنید برنج را در دیس مناسبی کشیده و از مخلوط تهیه شده بر روی آن قرار دهید .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!