یک طراح لباس: حفظ فرهنگ و پوشش هرمزگانی ضروری است

استقبال از طرح‌های سنتی بیشتر از انتظارمان بود

ارسال شده در ۲۸ اردیبهشت ۱۳۹۸

یک طراح لباس گفت: در تلاشم برای حفظ سنت و زنده نگه داشتن پوشش سنتی بانوان استان کاری نو انجام دهم.
فاطمه شمس الدین‌پور در گفت‌و‌گو با ایسنا ، عنوان کرد: پوشش‌های سنتی استان هرمزگان بسیار متنوع بوده و از رنگ‌های بسیار زیادی در آن‌ها استفاده می‌شود.
وی ادامه داد: لباس‌های مجلسی موجود در بازار عموما رنگ های تیره‌ای داشته و به همین علت نیز تصمیم گرفتیم با استفاده از لوازم دوخت و نوارهای سنتی در لباس‌های سنتی خود استفاده کنیم و این فرهنگ را ترویج دهیم تا جوانان به سوی پوشش های سنتی بازگردند.
شمس الدین‌پور در خصوص استقبال بیان کرد: با توجه به این که من تنها مدت یک سال است که فعالیت خود را آغاز کرده ام، اما استقبال از این طرح ها و لباس بسیار خوب است و بیشتر از آنی است که انتظار داشتیم.
وی افزود: طرح‌های سنتی را بر روی مانتوها نیز اجرا می‌کنیم و جوانان نه تنها برای لباس مجلسی بلکه در استفاده روزمره نیز می‌توانند از مانتوهای سنتی بهره گیرند.
این طراح لباس تصریح کرد: با توجه به مشکلات اقتصادی متاسفانه با بالا رفتن ناگهانی قیمت پارچه، ملزومات و مواد مورد نیاز، قیمت لباس ها نیز بالا رفت و متاسفانه در مقایسه با سال گذشته استقبال کم شد اما با این وجود ما سعی کردیم از متریال‌های جایگزین با قیمت و کیفیت مناسب استفاده کنیم تا قیمت لباس‌ها آن چنان بالا نرود.
شمس الدین پوری با گلایه از مشکلات موجود در این حوزه، عنوان کرد: متاسفانه عمده‌ترین مشکل ما عدم حمایت از جانب ادارات و مسئولانی است که با این حوزه ارتباط دارند، برای رشد کار و فعالیتم تسهیلاتی را درخواست کردم اما متاسفانه هیچ کمکی نشد.
وی افزود: بیشتر کسانی که با آن‌ها در حال همکاری هستیم سرپرست خانواده هستند و از نظر مالی به کار نیاز دارند، اگر حمایت می‌شد قطعا در زندگی این افراد نیز تاثیرگذار واقع می‌شد اما متاسفانه تاکنون و پس از گذشت یکسال نتوانسته‌ایم کاری برای آن ها انجام دهیم.
این مدیر ادامه داد: تعداد 25 نفر مشغول کار و فعالیت در این مجموعه هستند که 80 در صد آن ها از سایرشهرستان های استان و مابقی در بندرعباس زندگی می کنند و به همین دلیل در تلاش بودم با دریافت تسهیلات برای کسانی که در شهرستان‌های دیگر زندگی می کنند کارگاه یا محل کاری فراهم آورم تا دیگر نیازی به رفت و آمد نباشد.
شمس الدین پور در پایان گفت: در نهایت روی سخنم با بانوانی است که فکر می‌کنند پس از ازدواج و مادر شدن دیگر قادر نیستند کار کنند. انسان در هر زمان و در هر سنی اگر احساس کند که می‌تواند کاری را برای کمک به خود و جامعه خود انجام دهد، آن را دریغ نکند.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!