قلیه ماهی

(کاتغ ماهی)

ارسال شده در ۲۶ بهمن ۱۳۹۸، توسط منا پوردریایی نژاد

 مواد لازم :

ماهی یک کیلوگرم

 گشنیز ۱۰۰ گرم

شنبلیله ۵۰ گرم

سیر ۳ تا ۴ حبه

فلفل سبز یک عدد

ادویه یک قاشق مربا خوری

رب گوجه فرنگی یک قاشق سوپ خوری

 زردچوبه یک دوم قاشق چای خوری

 نمک و فلفل به مقدار لازم

گوجه فرنگی ۱ عدد رنده شده

مغز لیمو خشک ۲ قاشق سوپخوری

 روغن مایع به مقدار لازم

طرز تهیه

در ابتدا ماهی را پس از تمیز کردن و شستن به قطعات کوچک تقسیم کنید . سپس ماهی را نمک زده و به مدت نیم ساعت در یخچال قرار دهید. شنبلیله ، گشنیز ، سیر ، پیاز و فلفل سبز را با هم چرخ کنید و سپس در روغن تفت دهید تا آب آن کشیده شود.

زردچوبه ، ادویه ، فلفل و مغز لیمو خشک را اضافه کنید. سپس رب گوجه فرنگی و گوجه فرنگی رنده شده را با سبزی مخلوط کرده و به ماهی خرد شده بیافزایید و مجدداً تفت دهید .

دو پیمانه آب بریزید و حرارت را زیاد کنید تا آب به جوش بیاید. نمک آن را میزان کنید . درب دیگ را نیمه باز گذاشته و حرارت را کم کنید و به مدت ۱۰ تا ۱۵ دقیقه با حرارت ملایم بجوشانید. در صورت تمایل می توانید به جای لیمو خشک از تمرهندی استفاده کنید. ۵۰ گرم تمر هندی را در آب خیسانده و سپس صاف کنید و به آن اضافه کنید

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!