پودینی ماهی

ارسال شده در ۱۹ بهمن ۱۳۹۸، توسط منا پوردریایی نژاد

مواد لازم

فیله ماهی 500 گرم

گشنیز 150 گرم

شنبلیله 50 گرم

زردچوبه یک قاشق چای خوری

 رب گوجه فرنگی ۲ قاشق سوپخوری

گوجه فرنگی 1 عدد

مغز لیمو خشک یک چهارم پیمانه

 نمک و فلفل به مقدار لازم

ادویه یک قاشق سوپخوری

سیر ۵ حبه

 پیاز ۲ عدد متوسط

فلفل ۲ عدد

روغن مایع یک دوم پیمانه

 طرز تهیه

گشنیز ، شنبلیله ،سیر، پیاز و فلفل را چرخ کنید . فیله ماهی را با دو لیوان آب و کمی نمک و زردچوبه آب پز کنید. سپس در آبکش بریزید.  سبزی چرخ شده را در روغن تفت دهید ،تا آب آن کشیده شود. زردچوبه و ادویه را اضافه کنید. رب گوجه فرنگی، لیمو خشک و گوجه فرنگی رنده شده را بیفزایید. ماهی آب پز را با مایع بالا مخلوط کرده و نمک و فلفل را اضافه کنید و در ماهیتابه را ببندید. حرارت را کم کرده و به مدت ۱۰ دقیقه بپزید. سپس ماهی را با کفگیر بکوبید تا با سبزی مخلوط شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!