کیک هویج و گردو

ارسال شده در ۲۱ دی ۱۳۹۸

مواد لازم

آرد ۱ و ¾ پیمانه

شکر۱ پیمانه

تخم مرغ  ۴ عدد

هویج رنده شده ۲ پیمانه

روغن مایع ¾ پیمانه

وانیل یک هشتم قاشق چایخوری

دارچین ۲ قاشق چایخوری

نمک یک هشتم قاشق چایخوری

بکینگ پودر ۱ و ½ قاشق چای خوری

مغز گردو ½ پیمانه

 طرز تهیه :

برای تهیه کیک هویج ابتدا تخم مرغ، شکر و وانیل را با همزن خوب هم میزنیم تا رنگش تغییر کند. سپس روغن را اضافه میکنیم.

آرد، دارچین، بکینگ پودر و نمک را با هم الک می کنیم و کم کم به تخم مرغ ها اضافه میکنیم.

در مرحله آخر هویج رنده شده و گردوی خرد شده را به مخلوط کیک هویج اضافه میکنیم. با لیسک مواد را به صورت دورانی با هم مخلوط میکنیم تا یکدست شود.

کف قالب را از قبل چرب و آرد پاشی می کنیم و مایه کیک هویج را در قالب میریزیم و سپس در فر که از یک ربع قبل با حرارت ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده است به مدت  ۴۵ دقیقه قرار میدهیم. (البته در فرهای مختلف این مدت زمان متفاوت است، اواخر پخت کیک هویج یک چنگال یا خلال را در کیک فرو کنید اگر مواد به آن نچسبید کیک آماده است.)

بعد از پخت کیک هویج را از فر خارج می کنیم و بعد از اینکه کیک مقداری خنک شد از قالب  جدا میکنیم. و در ظرف مورد نظر برمیگردانیم.

کیک هویج شما آماده شده است. در صورت دلخواه میتوانید آن را با خامه تزیین کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!