سالاد مرغ و کاهو

ارسال شده در ۱۳ آبان ۱۴۰۲

سالاد مرغ یکی از انواع سالادهای خوشمزه بین المللی است که با مواد بسیار متنوعی تهیه می شود، برای مشاهده این آموزش با ما همراه باشید.

مواد لازم برای ۴ نفر

سینه مرغ ۱ عدد کامل

هویج        ۲ عدد متوسط

کنسرو ذرت              ۱ لیوان

کاهو         ۱ عدد کوچک

ماست       ۱ لیوان

سس مایونز               ۲ قاشق غذاخوری

آب لیمو ترش           ۱ قاشق غذاخوری

خیار شور ۴ عدد متوسط

پودر سیر و آویشن    به مقدار کافی

نمک و فلفل سیاه     به مقدار کافی

پاپریکا و روغن          به مقدار کافی

دستور تهیه سالاد مرغ

مرحله اول

برای تهیه سالاد مرغ مجلسی ابتدا سینه مرغ را تمیز می کنیم و استخوان های انرا خارج می کنیم، سپس سینه مرغ را به صورت نگینی یا نواری خرد می کنیم و داخل یک کاسه مناسب می ریزیم. در ادامه ۲ قاشق غذاخوری روغن به کاسه اضافه می کنیم.

مرحله دوم

سپس مقداری نمک، فلفل سیاه، پودر سیر و آویشن به مرغ اضافه می کنیم و کمی مخلوط می کنیم تا گوشت مرغ طعم دار شود. در ادامه روی درب ظرف را با سلفون می پوشانیم و به مدت چند ساعت در یخچال قرار می دهیم تا طعم دار شود.

مرحله سوم

برای طعم دار کردن مرغ به دلخواه می توانیم از مواد متنوعی مثل آب لیمو ترش نیز استفاده کنیم. پس از اینکه مرغ به خوبی طعم دار شد، انرا از یخچال خارج می کنیم، سپس یک تابه مناسب روی حرارت قرار می دهیم و کمی روغن اضافه می کنیم.

مرحله چهارم

پس از اینکه روغن به خوبی داغ شد، تکه های گوشت مرغ را در روغن سرخ می کنیم و کنار می گذاریم. در این مرحله هویج را به صورت رشته ای درشت با رنده یا کارد خرد می کنیم و داخل کاسه جادار و مناسب می ریزیم.

مرحله پنجم

در این مرحله کاهو را به صورت ریز خرد می کنیم و به همراه کنسرو ذرت به کاسه سالادخوری اضافه می کنیم و به خوبی ترکیب می کنیم تا مواد کاملا یکدست شوند. در ادامه به سراغ آماده کردن سس سالاد می رویم.

مرحله ششم

برای تهیه سس سالاد، سس مایونز را به همراه ماست و آب لیمو ترش داخل یک کاسه مناسب ترکیب می کنیم تا یکدست شوند، سپس خیارشور را با رنده ریز رنده می کنیم و پس از گرفتن آب اضافی اش به کاسه سس اضافه می کنیم.

مرحله هفتم

حالا به دلخواه مقداری فلفل سیاه و ادویه های دیگر به سس اضافه می کنیم، سپس سس را به سالاد اضافه کرده و به خوبی مخلوط می کنیم تا با هم یکدست شوند. در پایان سالاد را سلفون کشی می کنیم و به مدت یک ساعت در یخچال قرار می دهیم.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!