مرغ لونگی
مرغ لونگی به عنوان یک غذای خوشمزه جدید با مرغ برای میهمانی محسوب میشود که میتوانید با آموزش آن را آماده کنید.
مواد لازم
مرغ: یک عدد کامل
پیاز متوسط: یک عدد رنده شده
گردو: ۲۵۰ گرم
رب آلوچه: یک قاشق غذاخوری
نمک و فلفل و زرد چوبه: به میزان کافی
گلپر: یک قاشق مربا خوری
طرز تهیه
برای تهیه مرغ لونگی شمالی ابتدا باید داخل مرغ را به خوبی شسته و تمیز کنید تا مواد اضافی آن کاملا خارج شود. برای تهیه لونگی گیلانی میتوانید هم از اردک و هم از مرغ استفاده کنید.
برای پر کردن درون شکم مرغ ابتدا باید گردوها را خوب آسیاب کنید.
یک عدد پیاز متوسط را پوست گرفته و رنده کنید. پیازها را به گردوهای آسیاب شده اضافه و به خوبی با یکدیگر مخلوط کنید.
در این مرحله از آماده کردن مواد مرغ لونگی، به مقدار کافی نمک فلفل و زردچوبه را به گردو و پیاز اضافه کنید.
یک قاشق غذاخوری رب آلوچه و یک قاشق مربا خوری گلپر که در مواد لازم این نوع غذا اعلام کردیم را درون مواد گردو ریخته و این مواد را با قاشق به خوبی با یکدیگر ترکیب کنید و اجازه دهید مواد به خورد هم بروند.
روی سینه و ران مرغ سوراخهای ریزی ایجاد کنید؛ این کار کمک میکند تا مواد درون مرغ لونگی شما و خود مرغ بهتر پخته شوند.
با نخ و سوزن مخصوص آشپزی میتوانید شکم مرغ را ببندید و پاهای آن را با نخ به یکدیگر متصل کنید تا هنگام پخت فرم خود را از دست ندهد.
روی مرغ لونگی در قابلمه را با رب آلوچه کاملا پوشش دهید. این رب ریختن روی مرغ بر ظاهر و مزه مرغ تاثیر فوق العادهای دارد.
مرغ را با رب آلوچه رویش مقداری سرخ کنید. سپس بگذارید با یک لیوان آب به خوبی بپزد.