پنیر سوخاری
پنیر موتزارلای تازه با کاور ترد و کرانچی همراه با سس گوجه فرنگی تند شما را به بهشت می برد.
مواد لازم
سس گوجه فرنگی تند ۴۰۰ گرم
پنیر موتزارلای تازه ۲۲۰ گرم
پودر سوخاری یا خرده نان ۱ و یک چهارم پیمانه
پنیر پارمزان رنده شده یک چهارم پیمانه
تخم مرغ ۲ عدد
سیر ۲ حبه
آرد ساده ۲ قاشق غذاخوری
روغن گیاهی سرخ کردنی به مقدار لازم
طرز تهیه
تخم مرغ را در کاسه ای کم عمق بشکنید و کمی هم بزنید.
آرد را در بشقابی بریزید.
آرد سوخاری یا خرده نان و پنیر پارمزان را در بشقابی مخلوط کنید. به مواد فلفل بزنید.
روش کار به اینصورت است که توپهای موتزارلای تازه را یکی یکی در آرد می غلتانیم تا تمام سطح آن آغشته شود.
سپس آن را در تخم مرغ می اندازیم و با چنگال تکان می دهیم که کاملا آغشته شود، سپس داخل مخلوط آرد سوخاری می اندازیم تا خوب کاور شود.
دوباره پنیر را داخل تخم مرغ و آرد سوخاری فرو کنید تا کاور ضخیم تری داشته باشد و پس از سرخ شدن حالت ترد و کرانچی را به خود بگیرد.
پنیرهای کاورشده را در سینی که با کاغذ روغنی یا شیرینی پزی پوشانده اید قرار دهید.
این کار را برای باقی پنیرها تکرار کنید. سپس آنها را برای ۲۰ دقیقه فریز کنید.
قابلمه ای کوچک را تا نیمه بالایی روغن سرخ کردنی بریزید و روی شعله متوسط قرار دهید تا روغن کاملا داغ شود.
پنیرهای کاورشده را یکی یکی داخل قابلمه می اندازیم تا دمای روغن پائین نیاید، برای حدود ۲ تا ۳ دقیقه سرخ می کنیم تا طلایی شود.
پنیرهای سرخ شده را روی دستمال آشپزخانه قرار می دهیم تا روغن آن را بگیرد سپس با سس گوجه فرنگی تند سرو می کنیم.