سالاد پانزانلا ایتالیایی

ارسال شده در ۹ اردیبهشت ۱۴۰۲

سالاد پانزانلا یک سالاد ایتالیایی است که می توان آن را به عنوان یک میان وعده یا شام سبک نیز معرفی نمود. سالاد پانزانلا به دلیل میوه ها و سبزیجات متنوعی که در دستور خود دارد از آن یک سالاد مقوی و پرخاصیت به ویژه برای کودکان رو به رشد ساخته است. سالاد پانزانلا علاوه بر ایتالیایی ها افراد بسیاری در سراسر جهان را طرفدار خود نموده و جایگاه ویژه ای را به خود اختصاص داده است. پیشنهاد می شود یک مرتبه سالاد پانزانلا را تهیه و نوش جان فرمایید قطعا از دوستداران این سالاد خوشمزه و پرخاصیت شده و مصرف آن را به رژیم غذایی خود اضافه خواهید نمود. این سالاد با مواد اولیه متفاوتی تهیه می شود بنا به ذائقه و سلیقه خود می توانید آن ها تغییر دهید. امروز در صفحه آشپزی آوای دریا طرز تهیه سالاد پانزانلا ایتالیایی خوشمزه و رستورانی با نخود و سس مخصوص را به شما آموزش خواهیم داد پس با ما همراه باشید.

مواد لازم

نخود ۱ پیمانه

خیار متوسط ۱ عدد

گوجه‌ فرنگی متوسط ۲ عدد

پیاز متوسط ۱ عدد

نان تست ۲ عدد

زیتون بدون مغز نصف پیمانه

روغن زیتون ۱۰ قاشق غذا خوری

نمک، فلفل سیاه و آویشن به میزان لازم

سیر یک حبه دلخواه

نعنا و ریحان برای تزئین به میزان لازم

طرز تهیه

مرحله اول: خیساندن نخود

برای تهیه سالاد پانزانلا بهتر است از شب قبل نخودها را در آب خیس نموده و هر چند ساعت اقدام به عوض نمودن آب آن نمایید. به این ترتیب نفخ نخود به طور کامل گرفته شده و با خیال راحت می توانید در تهیه سالاد از آن استفاده نمایید.

مرحله دوم: پختن نخود

هنگام آماده سازی سالاد پانزانلا ابتدا نخود های خیس خورده را در آبکش ریخته و روی آن را آب سرد بگیرید. قابلمه ای را پر از اب نموده و نخودها را در آن بریزید. قابلمه را روی شعله قرار داده و اجازه دهید نخود ها کاملا پخته و مغز پخت گردند.

مرحله سوم: خیساندن نان تست در روغن زیتون

سپس نان های تست را به مکعب های کوچک تقسیم نموده و در روغن زیتون بخیسانید. می توانید در صورت دلخواه سیر را در روغن زیتون رنده نموده و سپس نان های تست را به آن بیافزایید. نان تست و روغن زیتون را کنار گذاشته و اجازه دهید نان تست کاملا به روغن زیتون آغشته شده و نرم گردد.

مرحله چهارم: خرد کردن خیار و گوجه

در این مرحله خیار را پوست گرفته و به صورت حلقه ای برش دهید. ظرف مناسبی را برای تهیه سالاد پانزانلا انتخاب نموده و خیار های پوست گرفته و حلقه شده را در آن بریزید. گوجه را نیز در قطعات کوچک برش داده و به خیار اضافه نمایید.

مرحله پنجم: افزودن پیاز و زیتون

سپس پیاز را پوست گرفته و به صورت حلقه های باریک برش دهید. پیاز ها را به ظرف سالاد افزوده و زیتون های مغز گرفته را نیز اضافه نمایید.

مرحله ششم: افزودن نان تست به سالاد

اکنون نان های تست آغشته به روغن زیتون را به سالاد افزوده و سپس نخود های پخته شده را به آن اضافه نمایید. نمک و فلفل را روی آن پاشیده و سالاد را با یک قاشق بزرگ هم بزنید تا مواد آن به خوبی ترکیب شوند.

مرحله هفتم: تزئین سالاد پانزانلا

سالاد پانزانلا شما آماده است حالا روی آن را پودر آویشن پاشیده و با برگ های نعنا و ریحان تزئین نمایید. روی سالاد را با نایلون پوشانده و برای مدت 2 الی 3 ساعت در یخچال قرار دهید.

مرحله هشتم: سرو سالاد پانزانلا

پس از گذشت زمان استراحت سالاد آن را از یخچال خارج نموده و به عنوان میان وعده، پیش غذا یا یک شام سبک میل نمایید.\ نوش جان

نکات کلیدی در تهیه سالاد پانزانلا خوشمزه و مقوی با نخود

برای سس سالاد پانزانلا می توانید از ترکیب سرکه بالزامیک با سس فرانسوی استفاده نمایید.

بسته به ذائقه خود می توانید نخود را حذف و کدو حلوایی پخته را جایگزین نمایید.

در صورت استفاده از گوجه گیلاسی آن ها را نصف نمایید تا مزه گوجه با مواد دیگر ترکیب شود.

افزودن گردوی خرد شده و فلفل دلمه ای به سالاد پانزانلا نیز انتخاب شایسته ای خواهد بود.

می توانید از دانه های کنجد نیز در تهیه این سالاد استفاده نمایید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!