سمیه، زنی که در روز تولدش، زندگی بخشید

ارسال شده در ۱۹ فروردین ۱۴۰۲

رئیس اهدا عضو استان هرمزگان از انجام دومین اهدا عضو در شروع سال جدید، خبر داد.

دکتر محمود حسین پور در این باره گفت: کبد، کلیه ها و بخشی از پانکراس بانوی جوان اهل ساوه، در بیمارستان پیامبر اعظم(ص)  قشم برداشته و جهت پیوند به بیماران نیازمند به مرکز پیوند قطب جنوب، در شیراز ارسال شد.

دکتر حسین پور در ادامه افزود: سمیه ناصر، بانوی ۳۸ ساله اهل ساوه که برای گذراندن تعطیلات نوروزی به شهر قشم سفر کرده بود؛ در تاریخ ۹ فروردین با تنگی نفس شدید به اتفاق همسر، با وسیله نقلیه شخصی، به یکی از درمانگاه های شهر درگهان مراجعه میکند. متاسفانه وی  قبل از ورود به درمانگاه، دچار کاهش سطح هوشیاری و ایست قلبی و تنفسی میگردد که بلافاصله پرسنل درمانگاه بر بالین وی حاضر و احیاء قلبی و ریوی برای وی شروع می شود. با توجه به وخامت حال نامبرده، جهت اعزام به بیمارستان، با مرکز فوریت های پزشکی اورژانس ۱۱۵ قشم تماس گرفته میشود که بلافاصله تیم اورژانس در محل حاضر و این جان آفرین گرامی را، بعد از انجام احیاء قلبی و ریوی و اقدامات درمانی حمایتی، به بیمارستان منتقل می کنند.

وی بعد از انتقال به بیمارستان در بخش مراقبت های ویژه بستری و اقدامات لازم درمانی و تشخیصی برای وی انجام میگردد. متاسفانه سی تی اسکن های انجام شده از مغز ، وقوع سکته مغزی همراه با خونریزی گسترده را نشان می داد که، به رغم تلاش کادر درمان، وی در تاریخ ۱۳ فروردین دچار مرگ مغزی می شود.

بعد از تایید مرگ مغزی نامبرده توسط ۵ پزشک متخصص و رضایت خانواده بزرگوار ناصر، مبنی بر اهدا اعضا بدن عزیزشان، هماهنگی لازم با مرکز پیوند شیراز جهت اعزام تیم جراحی انجام و در نهایت عمل هاروست( عمل برداشت اعضاء) در بیمارستان قشم انجام شد.

وی در ادامه گفت: بعد از برداشت اعضا، با توجه به لزوم انتقال هر چه سریعتر عضو های پیوندی، هماهنگی لازم با اداره اورژانس هوایی بندرعباس و لارستان جهت انتقال اعضاء پیوندی از بندرعباس به لارستان و از آنجا به شیراز انجام شد.

حسین پور در ادامه ضمن تقدیر از کار ایثارگرانه و خداپسندانه خانواده بزرگوار ناصر، گفت: لازم به ذکر است که این بانوی جان آفرین در روز تولدش با ایثار خانواده بزرگوارش، توانستد زندگی بخش چها بیمار نیازمند عضو شود.

در انتها دکتر حسین پور از تلاش ارزنده همه افرادی که در پرسه اهدا عضو همکاری دارند؛ تقدیر نمود و افزود: برای اینکه قلبی در سینه ای دوباره بتپد و ریه ای جریان مجدد اکسیژن را در خود احساس کند؛ یک تیم بزرگ، گاها بالغ بر ۲۰۰ نفر، متشکل از پزشک و پرستار و کوردیناتور گرفته تا خلبان و کروی پروازی، کارشناسان آزمایشگاه، تکنسین های فوریت های پزشکی، مسئولین آرامستان با هم همکاری میکنند تا یک عضو برداشته و به یک بیمار نیازمند پیوند شود.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!