کیک کرمدار آلمانی

ارسال شده در ۱۰ دی ۱۴۰۱

مواد لازم

تخم مرغ ۳ عدد

پودر شکر دو سوم پیمانه

وانیل‏  یک دوم قاشق چای خوری

رنده پوست پرتقال یا لیمو یک دوم قاشق چای خوری

روغن مایع یک دوم پیمانه

شیر یک دوم پیمانه

ماست‏۱  قاشق غذا خوری سرپر

آرد۲  پیمانه

بیکینگ پودر۱  قاشق چای خوری

مواد لازم کرم

شیر ۳ پیمانه

شکر یک دوم پیمانه

تخم مرغ (زرده)۱ عدد

آرد۲  قاشق غذا خوری

نشاسته ذرت۱ قاشق غذا خوری

وانیل‏ یک هشتم قاشق چای خوری

کره ۲۰ گرم

پودر قند (برای تزئین) به مقدار لازم

طرز تهیه :

شکر و تخم مرغ ها و وانیل را ۵ دقیقه با همزن بزنید رنده پوست لیمو و روعن مایع را افزوده درحدمخلوط شدن باهمزن بزنید.شیر و ماست را در لیوان باقاشق مخلوط کرده به سایر مواد افزوده باهمزن بزنیدتا مخلوط شوند

آرد و بیکینگ پودر را باهم مخلوط و ۳ بار الک کنید کم کم به خمیر افزوده و با لیسک در یک جهت مخلوط کنید.(فولد کردن)تا خمیر یکدستی حاصل شود.مایه کیک را در قالب مناسب که از قبل چرب و ارد پاشی شده بریزید و در فراز قبل گرم شده با دمای ۱۷۰ درجه به مدت تقریبی ۴۰ تا ۵۰ درجه قرار دهید.

برای کرم میانی تمام مواد به جز کره را با هم مخلوط کرده باهمزن دستی خوب مخلوط کنید تا یکدست شوند سپس روی حرارت متوسط قرار داده مرتب هم بزنید تا غلیظ شود تقریبا به غلظت فرنی بعداز خاموش کردن کره را افزوده و هم بزنید.

اجازه دهید کاملا خنک شود و بعد ازاینکه کیک را برش زدید برای لای کیک استفاده کنید میتوانید برای مرطوب شدن لایه کیک سه قاشق شیر یا شربت یا چای شیرین سرد روی کیک بریزید و بعد کرم بزنید. نوش جان

سایر نکات کیک کرمدار آلمانی

این کیک معمولا در قالب گرد تهیه و برای تزیین روی آن از پودر قند استفاده می شود .

رنده پوست پرتقال و ماست قابل حذف است

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!