ایجاد مشاغل خانگی با استفاده از ظرفیت مغفول‌مانده روستاها

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان تاکیدکرد:

ارسال شده در ۲۵ آبان ۱۳۹۸

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: برخی ظرفیت‌های مشاغل روستایی مغفول مانده که برای رفع آن و ایجاد مشاغل خانگی، می‌توان از پتانسیل کارآمد روستاها بهره برد.

مریم یگانه در سمینار اشتغالزایی و محرومیت زدایی که با حضور دانشجویان دانشگاه فرهنگیان بندرعباس برگزار شد، اظهارداشت: برخی ظرفیت‌های مشاغل روستایی مغفول مانده که برای رفع آن می توان از پتانسیل کارآمد روستاها بهره برد.

 وی افزود: در مناطق شرق و غرب استان هرمزگان، پتانسیل‌های خوبی برای ایجاد اشتغالزایی وجود دارد که با برنامه ریزی های مناسب می توان از این پتانسیل‌ها در راستای رفع محرومیت استفاده کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان گفت: در گام نخست می بایست ظرفیت‌های روستاها را با کمک دهیاران، بخشداران و افراد معتمد که در مساجد با خانواده‌ها ارتباط مستقیم دارند، رصد و شناسایی شوند.

 یگانه بیان داشت: پس از رصد و شناسایی ظرفیت‌ها، باید نیازسنجی مشاغل در روستاها صورت گیرد و بر اساس این نیازسنجی، در راستای اشتغالزایی مثبت گام برداشت.

وی با اشاره به انواع مشاغل خرد  بانوان ابراز داشت: برخی مشاغل نیازمند تامین هزینه‌های هنگفت است اما می‌توان این گونه مشاغل را با تشکیل تعاونی‌های روستایی ایجاد کرد.

مدیرکل امور بانوان و خانواده استانداری هرمزگان خطاب به دانشجویان اضافه کرد: در هر شهرستان باید با توجه به پتانسیل موجود اقدام به اشتغالزایی کرد و در این مسیر می‌بایست از کارشناسان دستگاه های مربوطه که می‌تواند در ایجاد اشتغال خانگی دخیل و موثر باشند مشورت بگیرید.

یگانه همچنین افزود: هر شهرستان، پتانسیل‌های خاص خود را داراست که برای ایجاد مشاغل خانگی متناسب با این پتانسیل‌ها، باید رایزنی و هماهنگی‌های لازم را با دستگاه های مربوطه و همچنین افراد کارآفرین هر روستا صورت گیرد.

وی اذعان داشت: برای جلوگیری از هدر رفت زمان و خروجی بیشتر و بهتر طرح اشتغال زنان و همچنین دستیابی سریع به توسعه، باید نیازسنجی شهرستان‌ها به لحاظ جغرافیایی با دقت صورت گیرد.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!