سزار پیتزالاد

ارسال شده در ۱ مرداد ۱۴۰۱

مواد لازم :

خمیر پیتزا:یک واحد

نصف سینه مرغ:آبپز، خرد کرده

مغز کاهو:یک عدد، خلالی ریز 

پنیر پارمزان:۴ قاشق غذاخوری

سیر:۲ حبه رنده شد

سرکه بالزامیک:۶ قاشق غذاخوری

روغن زیتون:۴ قاشق غذاخوری

قارچ:۲ عدد ورقه ورقه شده

ریحان:چند برگ، خرد شده

نمک و فلفل سیاه:به میزان لازم

طرز تهیه :

ابتدا مرغ را آبپز کرده و خرد کنید، سیر را رنده کرده و قارچ را ورقه ای برش بزنید. در آخر ریحان و کاهو را هم خرد کنید.

یک کاسه بردارید و همه مواد بالا را بریزید و مخلوط کنید. سپس سرکه بالزامیک ، روغن زیتون ، نمک و فلفل را اضافه کرده و هم بزنید.

مواد آماده شده را روی خمیر پیتزا بریزید و روی آن پنیر بپاشید و میل کنید.

دستور تهیه خمیر پیتزا:

خمیر را به دو قسمت تقسیم کرده و در یک بشقاب مخصوص پیتزا پهن کنید. مقداری روغن روی آن بمالید و برای ۲۰ دقیقه با درجه ۲۰۰ سانتی گراد در فر قرار دهید تا برشته و طلایی شود.

  نکات

 – به سلیقه خود می توانید انواع سالاد را به این روش سرو کنید.

– بنا به ذائقه یا نوع رژیم غذایی تان می توانید مواد این غذا را تغییر دهید.

-به جای روش معمول سرو، می توانید پیتزالاد را به جای برش زدن لوله کرده و مثل ساندویچ سرو کنید که برای این کار باید خمیر را کمتر برشته کنید.

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!