کنوفه

ارسال شده در ۲۸ خرداد ۱۴۰۱

این دسر فوق العاده خوشمزه مخصوص کشور ترکیه است

 مواد لازم

رشته کادایف یا شعریه۵۰۰ گرم

کره ۱۲۵ گرم

روغن مایع۴  قاشق غذا خوری

پنیر موزارلا (موتزارلا) یا(پنیربزبی نمک) ۱۲۵ گرم

مواد لازم شربت :

شکر ۲.۵ لیوان

آب ۲.۵ لیوان

لیمو تازه ۱ عدد

پودر فندق یا پسته(برای تزیین) ۱ قاشق غذا خوری

طرز تهیه

آب و شکر را روی اجاق بگذارید تا باهم ۵دقیقه بجوشند و شکر در آب حل شود سپس آب لیمو را گرفته به شربت اضافه کنید سه تا چهار دقیقه هم با آبلیمو بجوشند و بعد شعله را خاموش کنید

کره را در ظرفی آب کنید و روغن مایع را نیز به آن اضافه کنید و خوب مخلوط کنید

رشته ی کادایف که بهتر است تر باشد یا درصورت نبود شعریه را با دست خورد کرده کره و روغن مایع را که مخلوط کرده بودیم اضافه کنید و درون ظرفی خوب تفت دهید

درون تابه ای کوچک به اندازه ی یک پیش دستی را با کره آب شده خوب کره مالی کنید نیمی از رشته ها را درون ظرف بریزید با دست خوب فشار دهید تا رشته ها منسجم شوند

پنیر بز بی نمک را قطعه قطعه کنید و روی رشته ها بچینید که البته به خاطر در دسترس نبودن ما از پنیر موزرلا استفاده میکنیم،بقیه رشته ها را روی پنیر بریزید تا کاملا روی پنیر ها را بپوشاند و با دست خوب فشار دهید تا منسجم شوند

با حرارت بسیار کم بهتر است از شعله پخش کن استفاده کنید بگذارید تا یکطرف رشته ها خوب سرخ شود و رنگ آن کمی تغییر کنید،مواظب باشید تا رشته ها زیاد سرخ نشوند یا نسوزند

سپس دسر را در ظرفی برگردانید مجدد درون تابه را کره مالی کنید و دسر را به تابه برگردانید تاطرف دیگر دسر نیز سرخ شود

در آخر شربت سرد شده را روی دسر داغ ریخته درون ظرف سرو بگذارید و روی آنرا با پودر پسته یا فندق تزئین کنید

این دسر در کشور ترکیه با چای سرو می شود و روی دسر سرشیر می ریزند

در ایران با چای و بستنی سرو می کنند.

این دسر حتما باید گرم سرو شود .

newsletter

عضویت در خبرنامه

زمانی که شماره جدید منتشر شد، ما شما را با خبر میکنیم!